Creative Outlier Headphones Review

0 Shares

Färgglada och lätta och designade för komfort, Creative har gjort något helt annat som du vanligtvis inte ser med konventionella burkar. De har integrerat en MP3-spelare, vilket personligen är en fantastisk idé och sparar att bära med sig en extra bit kit för att lagra din musik.

Tillverkade av plast för att hålla ner vikten är Creative Outliners snygga och funktionsrika. Det kan också anslutas till en mobiltelefon tack vare dess Bluetooth-anslutning. Hörlurarna levereras också med två kraftfulla professionellt inställda 32 mm Neodym-drivrutiner.

För en uppsättning hörlurar som för att vara ärlig ser ut som om de riktar sig mot den yngre tonåringen låter de inte så illa. Bas är inte så kraftfull som jag skulle ha sett från Creative men mellantonerna och höga toner är extremt skarpa.

Kreativa den här gången har definitivt koncentrerat sig på design, vilket ger dig chansen att ladda ner och skriva ut dina egna 3D-tryckta akustiska ringar för att ge dig någon form av anpassning till hörlurarna. Dessa är dock inte ett annat färgalternativ. De kan faktiskt styra hörlurarnas akustik. Vi läser, även om de inte testas, om du använder Rainbow Loom Bands, som var de populära barnens vurm, så får du en bättre baston på grund av banden.

Den levereras också med några inbyggda träningslägen för dina atletiska typer där ute. Du får en pacer-monitor så att du kan spela in varvtider och få meddelanden om hur många varv du har gjort.

Med Bluetooth kan du ansluta Outliner-hörlurarna till din mobiltelefon för handsfreesamtal. Feedbacken jag fått från en uppringare har varit bra. De hörde allt jag sa. Mikrofonen är faktiskt inbyggd i öronkåpan så att den har en fin platt yta. Hörlurarna kan till och med läsa upp dina textmeddelanden så att du inte behöver titta på telefonens skärm alls. Detta fungerar riktigt bra, men kan tyvärr inte skildra texttal som ‘hw r u’ eller ‘lol’ men det var inte en enorm fråga i våra ögon.

creative outliner hörlurar 4

Cretive Outliner-hörlurarna är inte bara trådlösa. Du kan välja en 3,5 mm extra kabelanslutning eller till och med USB om du använder den med en bärbar eller stationär PC för Skype-samtal eller andra VOiP-tjänster. Återigen är samtalskvaliteten av mycket hög standard.

För något som jag tycker har marknadsförts mot en yngre publik är Creative Outliners fulla av funktioner som alla i alla åldrar kan komma in på. Det är en fin touch att du kan utforma hörlurarna själv när de levereras med ett ljust neonorange band lindat runt dem, vilket jag personligen inte gillade. Den levereras med flera färger i förpackningen också.

För mer information om Creative Outliner-hörlurarna, gå sedan över till Creative-webbplatsen. De säljer för närvarande till £ 79,99 när denna recension skrivs, så för priset är de definitivt värda en titt.

0 Shares