Datasparande Facebook Lite är nu tillgängligt i USA

0 Shares

Facebook Lite

Ursprungligen designad för länder med långsammare mobila internetanslutningar, Facebooks nedskärning och dataljus Facebook Lite-app tar sig till USA.

Appen har funnits sedan 2015, men den var endast tillgänglig i ett begränsat antal länder, med fokus främst på utvecklingsländer där anslutning var ett problem. Men nu sprider Facebook kärleken till USA, Storbritannien och andra delar av världen.

Se även:

Appen är tillgänglig för Android-användare, och totalt kommer den att rulla ut till USA, Kanada, Australien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Irland och Nya Zeeland. På tal om lanseringen sa Facebook:

För att hjälpa alla att ha en fantastisk Facebook-upplevelse oavsett var de ansluter eller vilken bandbredd de har, i många länder rullade vi ut Facebook Lite som en fristående, inbyggd app med funktioner som nyhetsflöde, statusuppdateringar, push-meddelanden och kamera / foto integration.

Vi erbjuder nu Facebook Lite i ännu fler länder, så vem som helst har kraften i en inbyggd app medan den fortfarande är lätt.

Du kan ladda ner Facebook Lite från Google Play gratis.

0 Shares