De 5 bästa Idle-spelen 2021 | För Android & amp; iPhone-användare

0 Shares

Vänner, i den här artikeln har vi listat de bästa Idle-spelen 2021. De spel vi har listat är för både Android och iPhone-användare. Det betyder att du också kan spela dessa spel på dina Android- och IOS-enheter. För att göra det lättare för dig har vi tillhandahållit nedladdningslänken för spelen för Android och för IOS-användare också. Läs därför hela artikeln där du kan kontrollera huvudpunkterna i spelet och välja det bästa för dig.

Bästa tomgångsspel

5 bästa tomgångsspel 2021

1. Ro: Idle Poring

Ro: Idle Poring är ett av mina favoritspel. Här är funktionerna som gör det till ett av de bästa Idle-spelen.De 5 bästa Idle-spelen 2021 | För Android- och iPhone-användare

  Här får du tre alternativ för att välja hjälttyp. Du måste utmana chefen för ett område för en slagsmål. Du kan också använda funktionen Auto-Battle genom att använda Accelerate. En spelare kan också gå med i Guild. En guild ansvarar för att vara värd för strider. När du besegrar monstren får du nya typer av utrustning. Husdjur i det här spelet hjälper dig att öka din kraft.

Ladda ner länkar:

Läs också: – Bästa City Building-spel för Windows PC

2. Knacka på Titans 2

Tap Titans 2 är också det bästa lediga spelet 2021. Här är några av dess bästa funktioner som ökar spelarnas fäste.Tryck på Titans 2

  Du kan välja kämpar för en offlinekamp eller så kan du också välja dem medan du går på tomgång. En spelare kan njuta av återfödelsefunktionen i spelet. Här kan spelaren tjäna saker som kommer att öka din fighter. Att gå med i en guild hjälper dig i kampen. Ett fartyg kommer att dyka upp som hjälper dig att slåss. Du kan göra din fighterattack snabbare genom att knacka på skärmen. Det kommer också att öka skadan som hanteras.

Ladda ner länkar:

Läs också: – Bästa flerspelarspel

3. Äventyrskapitalist

De 5 bästa Idle-spelen 2021 | För Android- och iPhone-användare

Adventure Capitalist finns också på vår lista. Den har fantastisk grafik och så många fantastiska funktioner. Titta på dess intressanta funktioner

  Spelaren kan också låsa upp Moon- och Mars-uppdrag genom att nå en viss nivå av spelet. Uppgradering av varje företag hjälper dig att tjäna pengar. När mätaren fylls med tiden genom att uppgradera tjänar du pengar. Du kan köpa uppgraderingar för att öka dina intäkter. Spelare kan också köpa chefer för varje företag för att automatisera intäkterna.

Ladda ner länkar:

Läs också: – Bästa Android-spel offline

4. Bitcoin miljardär

De 5 bästa Idle-spelen 2021 | För Android- och iPhone-användare

Nu Bitcoin miljardären kan vi glömma att nämna det när vi listar de bästa Idle-spelen 2021. Nedan nämnda funktioner är några av de spännande funktionerna i den.

  Det bästa med det är att spelaren kan få bitcoins genom att knacka på skärmen. Du kan tjäna bitcoins automatiskt och offline genom att köpa investeringar. Belopp per kran kan ökas genom att uppgradera programvaran. Droner kan hjälpa dig att få ytterligare bitcoins och ädelstenar.

Ladda ner länkar:

5. Nonstop Knight

De 5 bästa Idle-spelen 2021 | För Android- och iPhone-användare

Här är ett annat bästa Idle-spel 2021, Nonstop Knight. Du kan njuta av följande funktioner genom att ladda ner detta spel.

  En viss knapp låter dig slåss med chefen på varje våning. Du kan distribuera flera färdigheter genom att använda fingeravtryckare. Spelaren får olika typer av utrustning genom att besegra chefen på vilket golv som helst. Utrustningen hjälper dig att besegra dina rivaler.

Ladda ner länkar:

Så det var de bästa Idle-spelen 2021. Du måste ladda ner dem. Jag är säker på att du kommer att njuta av dem mycket.

Slutsats

Så det är artikeln om bästa tomgångsspel. Jag hoppas att du gillade det. Gör du? Om ja, dela det med dina vänner och familjemedlemmar. Tvivlar på inlägget? Oroa dig inte! du kan ställa dina frågor i kommentarsektionen.

Du kan också skicka feedback och ge förslag till oss. Och slutligen vill jag tacka alla läsare för att ni besökte här. Vänligen fortsätt besöka här och fortsätt att stödja oss.

0 Shares