De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts | 2019-uppdatering

0 Shares

Den 23 juni 1996 lanserades en liten spelkonsol som heter Nintendo 64, som för alltid förändrar vårt sätt att tänka på videospel. Oavsett om du älskade det för att få dina första glimtar med Super Mario 3D eller den första upplevelsen med tävlingsspel i GoldenEye 007, har nästan alla människor ett gott minne av att spela på denna ikoniska konsol. Nintendo 64 kanske inte är Nintendos bästa konsol, men den är fortfarande älskad av de flesta. Så, låt oss titta tillbaka på Nintendo 64-konsolen och listan över dess bästa n64-spel.

De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts |  2019-uppdatering

1. Super Mario 64

De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts |  2019-uppdatering

Super Mario 64 är ett 3D-action- och äventyrsspel som officiellt utvecklats och distribueras av Nintendo-teamet. Det är det första n64-spelet i Mario-serien som använder 3D-grafik. I det här spelet måste du bara styra en karaktär som heter “Mario” genom flera banor. Kurserna är fyllda med fiender som attackerar Mario, liksom vänliga varelser som ger Mario hjälp och skydd. Spelet är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att bara samla stjärnor i varje kurs. När fler stjärnor samlas in kommer fler områden med slottnav att vara tillgängliga.

Super Mario 64 Detaljer

Inledande släppdatum: 23 juni 1996
Kompositör: Koji Kondo
Motor: Mario-serien
Utvecklare: Nintendo, Nintendo Entertainment Analys & utveckling
Plattformar: Nintendo 64, Nintendo DS, Wii, Wii U, iQue Player

Läs också: – Bästa 3DS-spel som du måste prova

2. GoldenEye 007

De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts |  2019-uppdatering

GoldenEye 007 är ett skytte-n64-spel som stöder både singel- och multiplayer-läge. I singeläget måste spelaren ta rollen som James Bond och resa genom olika nivåer för att samla in några föremål. Nivåerna kommer att vara fulla av fiender och spelaren måste använda vapen för att döda dem för att rädda gisslan.

Multiplayer-läget tillåter två, tre spelare att tävla mot varandra i fem olika typer av Deathmatches. Alla spelare har två liv innan de elimineras från en viss omgång. Spelaren som överlevde fram till sista omgången kommer att vara vinnaren.

GoldenEye 007 Detaljer

Inledande släppdatum: 25 augusti 1997
Utvecklare: Sällsynt, Ultimate Spela spelet
Plattformar: Nintendo 64, Wii
Designers: Martin Hollis, David Doak, Duncan Botwood
Kompositörer: Graeme Norgate, Grant Kirkhope, Robin Beanland

Läs också: – Bästa 3DS-emulatorer som du måste använda

3. Legenden om Zelda

De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts |  2019-uppdatering

The Legend of Zelda är ett action-äventyr n64-spel med rollspel i en omfattande miljö. Spelaren måste resa i en tredimensionell värld för att slåss med fienderna med svärd och sköld. Spelaren kan också använda Z-inriktningsattacken som följer målet och utföra attacken automatiskt utan manuell inriktning. När du använder den här tekniken låter de kontextkänsliga åtgärderna dig utföra flera uppgifter, vilket förenklar kontrollschemat.

The Legend of Zelda Detaljer

Släpp: 21 februari 1986
Plattform (ar): Famicom Disk System; Nintendo Entertainment System
Designers: Shigeru Miyamoto, Eiji Aonuma, Koji Kondo
Utvecklare: Nintendo, Capcom, Monolith Soft, Koei Tecmo, Tose
Förlag: Nintendo, Philips, Koei Tecmo, St.GIGA, Philips Interactive Media

Läs också: – Bästa NES klassiska spel

4. Perfekt mörk

De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts |  2019-uppdatering

Samma som Legend of Zelda, det perfekta mörkret är ett första shooter Nintendo 64-spel som har både singel- och multiplayer-läge. I singeläget måste spelaren resa över olika nivåer för att slåss med det onda och rädda de oskyldiga människorna. Spelaren har tillgång till ett brett utbud av vapen som låses upp under träningen.

I multiplayer-läget kan du resa med två-tre datorstyrda spelare för att tackla uppdragen tillsammans. Utöver detta har Nintendo 64-spelet ett motläge där datorerna äger rum av fienden och du måste stoppa dem för att göra någon förstörelse.

Perfekta mörka detaljer

Inledande släppdatum: 22 maj 2000
Serier: Perfekt mörkt
Kompositör (er): Grant Kirkhope; Graeme Norgate; David Clynick
Utmärkelser: Satellitpris för bästa interaktiva produkt / videospel
Utvecklare: Nintendo, Rare, 4J Studios, Ultimate Play the Game
Plattformar: Nintendo 64, Xbox 360

Läs också: – Bästa Fallout 4-vapen och var hittar du dem?

5. Star Fox 64

De 5 bästa N64-spel som någonsin släppts |  2019-uppdatering

Star Fox 64 är ett 3D-skjutande Nintendo 64-spel där spelaren måste styra ett plan och slåss med de andra. Spelaren kan använda laserkanonen för att undvika hinder och för att besegra fienderna. Under hela spelet måste spelaren flyga i planet och uppnå de mål som anges på en viss nivå. Detta inkluderar att samla in olika power-ups som kan hjälpa dig att överleva under hela spelet.

Star Fox 64 Detaljer

Inledande släppdatum: 27 april 1997
Kompositör (er): Hajime Wakai; Koji Kondo
Författare: Mitsuhiro Takano
Genre: Skjut upp dem
Utvecklaren: Nintendo Entertainment Analys och utveckling

Slutgiltiga tankar

Så, Vilket av ovanstående tycker du är det bästa n64-spelet? Vilket Nintendo-spel älskar du mest, låt oss veta i kommentarsektionen. Glöm inte att dela den här listan över bästa n64-spel med dina vänner så att de vet att dessa fantastiska spel finns.

0 Shares