De 8 bästa Free Web UI Mockup Tools från 2021

0 Shares

När det gäller att utveckla webbplatser spelar mycket designarbete in. Flera webbgränssnittsverktyg finns på webben så att du kan göra ändringar i UI / UX-design innan det faktiska utvecklingsarbetet äger rum. Du kan använda dessa verktyg för att designa mockups.gratis Web UI Mockup-verktyg

Dessa verktyg är en nödvändighet för varje utvecklare som arbetar på en webbplats som utformar projekt. I den här artikeln har vi handplockat och listat några av de bästa gratisgränssnittsverktygen för webbgränssnitt från 2021. Så låt oss utforska några gratisgränssnittsverktyg för webbgränssnitt från 2021 som är värda att kolla in.

Lista över bästa Free Web UI Mockup Tools från 2021

1. Cacoo

Cacoo är ett av de bästa webbgränssnittsdesignverktygen som låter dig skapa mockups för Android, iOS och Windows. Den har en lista över klassens bästa verktyg utformade speciellt för att göra det lättare för utvecklare att designa mockups för vilken plattform de vill ha.

Den levereras med många förbyggda mallar som du kan använda för att designa mockups direkt. Den har även en social plattform som gör det möjligt för andra utvecklare att ansluta till varandra. Du kan samarbeta med andra utvecklare och visa upp dina designfärdigheter för världen.

2. JustInMind

JustInMind är ett av de bästa gratis webbgränssnittsdesignverktygen från 2021 som låter utvecklare skapa och designa mockups gratis. Deras användargränssnittssats levereras med mer än 4000 olika mockup-element speciellt gjorda för att låta dig designa mockups för olika plattformar.

Inledningsvis kan det verka ganska komplicerat att skapa mockups med deras mångsidiga uppsättning verktyg, men lite lärande kan göra allt enkelt för dig. Plattformen har till och med några videohandledning att erbjuda, du kan titta på för att lära dig att designa modeller med deras plattform.

3. MockPlus

MockPlus är ett annat populärt namn bland de bästa kostnadsfria webbgränssnittsdesignverktygen från 2021 som finns där ute. Den har ett brett utbud av UI / UX-designverktyg att erbjuda. Du kan använda dessa verktyg för att helt enkelt skapa interaktiva UI / UX-design för vilken plattform du vill.

Det bästa är att den kommer med dra-och-släpp-funktioner som gör det ganska enkelt att flytta element. Det finns över 200 olika komponenter och 3000 ikoner som du kan använda för att skapa mockups gratis. Det har också en molnlagringsanläggning som låter dig lagra dina mockup-mönster gratis.

4. InVision

InVision är ett annat välkänt namn bland de bästa kostnadsfria webbgränssnittsdesignverktygen från 2021 som finns tillgängliga. Med sin kostnadsfria plan kan du skapa mockups för vilken enhet du vill. Den har hundratals olika förbyggda mönster och ikoner att erbjuda gratis.

De har en premieplan att erbjuda som kostar dig cirka 15 $ per månad. Med deras premiumplan kan du samarbeta med andra designers för att skapa och hantera upp till tre olika projekt samtidigt. Allt du behöver göra är att helt enkelt besöka deras plattform och du är redo att skapa mockups gratis.

5. Draw.io

Draw.io är ett av de bästa och helt gratisverktygen som låter dig designa mockups med sin mångsidiga uppsättning verktyg. Deras gränssnitt är nybörjarvänligt vilket gör det mycket lättare för icke-tekniker att använda sin plattform. Du kan designa mockups för alla enheter inklusive Android, iOS och Windows.

Det låter dig även exportera designat material till populära lagringstjänster från tredje part som Google Drive, Dropbox etc. Det bästa är att det har ett socialt forum där du kan ansluta, samarbeta och dela dina tankar med andra designers från hela världen. värld.

6. Mydraft.cc

Mydraft.cc är en av de populära plattformarna som är särskilt utformade för att ge UI / UX-designers möjlighet att skapa mockups gratis. Den är tillgänglig var som helst i en webbläsare.

Plattformen har en omfattande lista över verktyg och förbyggda mockup-mönster som du kan använda för att skapa mockups direkt. Dessutom har de ett sökfält som du kan använda för att leta efter mockup-mönster.

7. Zeplin

Zeplin är ett annat välkänt bland de bästa gratis webbgränssnittsdesignverktygen från 2021 som finns tillgängliga på nätet. Plattformen låter dig skapa och designa mockups gratis.

Den har hundratals olika prototypmodeller för att göra det mycket lättare för utvecklare att skapa modeller för sig själva. Du kan också samarbeta med andra designers genom att använda deras sociala forum.

8. Pennprojekt

Pencil Project är en helt gratis plattform speciellt utformad för att göra utvecklare kapabla att designa mockups gratis. Det har många olika mockupmallar för både mobil och webben.

Deras gränssnitt är enkelt och nybörjarvänligt, vilket gör det mycket enklare för användare att interagera med sin mångsidiga uppsättning verktyg. Sammantaget är Pencil Project en bra plattform för designers till att börja med.

Kontrollera även: – Free Verktyg för kalibrering av monitor 2021

Slutsats

Det är allt! Det här är de bästa gratis webbgränssnittsdesignverktygen från 2021 som du kan använda för att skapa mockups direkt. Jag hoppas att du hittar dessa verktyg användbara när du skapar modeller för ditt nästa projekt. Om du tyckte att vår artikel är värt att kolla in, sprida sedan ordet genom att dela den med dina vänner.

Om du känner till någon liknande plattform kan du gärna meddela oss i kommentarsektionen nedan.

0 Shares