De bästa Samsung Galaxy S21 Ultra plånboksfodral du kan köpa

0 Shares

Samsung Galaxy S21 Ultra Silver skiffer

Samsungs 6,8-tums Galaxy S21 Ultra är bland OEM: s största telefoner någonsin. Det betyder att du kan kämpa för att passa odjuret i fickan utan att frigöra lite extra utrymme. Ett enkelt sätt att göra just det är att lämna din skrymmande gamla plånbok. Om du funderar på ett Ultra-drag är här de bästa plånboksfodralna till Galaxy S21 Ultra att köpa.

Se även: Samsung Galaxy S21 köparhandbok

Letar du efter fler sätt att skydda din telefon och få ut det mesta av det? Glöm inte att kolla in vår guide för bästa fall märken att titta på och mobila tillbehör du kan få!

De bästa Galaxy S21 Ultra plånboksfodral:

Redaktörens anmärkning: Vi kommer säkert att lägga till den här listan över de bästa plånboksfodralna i Galaxy S21 Ultra om nya alternativ startas.


Smartish Wallet Slayer


plånbok galaxy s21 ultra smartish

Wallet Slayer från Smartish är här för att ändra hur de flesta ser plånboksfodral. Det är inget fel med en vikbar folio-design, men Wallet Slayer förlitar sig på en smart bakmonterad ficka istället. Du kan fånga fodralet i några olika mönster för din Galaxy S21 Ultra, och du borde inte ha några problem att packa några kort i det långsamma. Du kan dock behöva tömma dina kontanter och kort för att ladda trådlöst.

Se även: De bästa telefonplånboksfodral: En köparhandbok


Spigen Slim Armor CS


plånbok sgs21u spigen

Spigen tar telefonväskor till en ny nivå och erbjuder över ett halvt dussin alternativ för nästan vilken telefon som helst på marknaden. Slim Armor CS är en av de bästa plånböckerna som finns tillgängliga för Galaxy S21 ultra, även om den hoppar över den traditionella vikningsdesignen. Du kan öppna den bakmonterade luckan för att komma åt dina kort eller kontanter när som helst. Spigens fall är också beroende av Air Cushion Technology för att skydda mot droppar från de flesta höjder. Tyvärr måste du ta bort dina kort om du vill använda trådlös laddning.

Se även: Spigen-fall: En köparhandbok


Ocase Galaxy S21 Ultra plånboksfodral


plånbok galaxy s21 ultra ocase

Vi har gett dig ett par moderna grejer om ett Galaxy S21 Ultra plånboksfodral, men den vikbara foliodesignen dominerar fortfarande marknaden. Ocases alternativ är ett av de bästa som finns, med PU-läderbyggnad och sju färger att välja mellan. Den är beroende av en intern TPU-stötfångare för att hålla din enhet på plats, och den magnetiska låsningen låser folien på framsidan. Du kan också vända omslaget för att fungera som en kickstand när du vill komma ikapp dina favoritprogram.


Samsung LED-plånbok


officiell sgs21u led plånbok

Det finns gott om tredjepartsfodral att välja mellan, men Samsungs plånboksfodral från första part är en av de bästa. Den erbjuder bara en kortplats, men LED-kåpan är den riktiga stjärnan här. Du kan anpassa valda nummer för ID-nummer och omslaget visar tiden utan att behöva låsa upp din telefon. Liksom många av Samsungs förstapartsfodral finns LED-plånboken i fyra färger för att matcha Galaxy S21 Ultras design.


TUCCH Galaxy S21 Ultra plånboksfodral


plånbok galaxy s21 ultra tucch

Om du inte såldes på Ocase-plånboksfodralet kan TUCCH-versionen passa bättre. Den kommer i lite fler färger och offrar inte värdefullt lagringsutrymme. Du kan lägga till så många som fyra kort i de inbyggda platserna, och TUCCH-plånboken har till och med en kontantficka ovanpå allt. Återigen låser folioskyddet på plats med en magnet, eller så kan du vända det som ett PU-läderstativ.

Hoomil plånbok


sgs21u plånbok hoomil

Hoomil-plånboken följer i de flesta andra traditionella folioväskor, ända ner till PU-läderkonstruktionen. Du kan vända omslaget för att fungera som en kickstand, men Hoomil Galaxy S21 Ultra plånbok finns endast i svart. Egentligen är det enda beslutet du måste ta om du föredrar en magnetlås eller en snäpplåsning. Väskan har två kortplatser och en kontantficka.


Arae plånbok


sgs21u plånbok arae

Araes plånbok kan se bekant ut vid första anblicken, men det sparkar dina lagringsalternativ upp. Den har fyra kortplatser och den första platsen har ett plastfönster för ditt ID. Du får också en kontantficka för extra förvaring, och Arae byggde ett litet nyckelhål i den fällbara sömmen. Om du inte är intresserad av den klassiska svarta PU-läderversionen kan du ta Arae-plånboken till din Galaxy S21 Ultra i rött eller rosaguld.


FYY plånbok


sgs21u plånbok fyy

Ytterligare en plånbok i konstläder för din övervägande kommer från FYY. Även om det kan se ut som några andra, är kortplatserna faktiskt inbyggda i ett extra lager på framsidan. Du har ett par kortplatser att knacka på och frontpanelen stängs med en serie snäpp för att ge dig lite sinnesfrid. Själva fodralet stängs med magneter, vilket skulle göra det enkelt att komma åt din telefon och dina kort oberoende.

0 Shares