De flesta Windows 10-användare har fortfarande inte installerat uppdateringen från oktober 2018

0 Shares

Microsoft arbetar för närvarande med att avsluta nästa stora funktionsuppdatering för Windows 10, kodnamnet 19H1, som ska börja rulla ut i april.

Problemet är att de flesta användare fortfarande inte har installerat sin föregångare, den ofta problematiska uppdateringen från oktober 2018 (aka Windows 10 1809).

SE ÄVEN: De flesta undviker fortfarande uppdateringen av Windows 10 oktober 2018

Enligt de senaste siffrorna från AdDuplex hade bara 21,2 procent av Windows 10-användare över hela världen den senaste uppdateringen installerad. Antalet har nästan fördubblats från 12,4 procent som körde det i januari, men det betyder fortfarande att bara en femtedel av systemen är uppdaterade, vilket är ganska chockerande.

Som jämförelse kör hela 71,6 procent av Windows 10-användare fortfarande uppdateringen från april 2018.

AdDuplex säger om sina siffror:

Oktoberuppdateringen har ökat stadigt under de senaste månaderna, men det måste helt klart påskyndas i mars eller skrotas helt för att gå direkt till 19H1.

Om du inte har installerat Windows 10 1809 – antingen genom val eller för att du helt enkelt inte har erbjudits det ännu – vad planerar du att göra? Kommer du att installera den eller bara gå till nästa stora uppdatering? Dela dina planer i kommentarerna nedan.

Bildkredit: paffy / Shutterstock

0 Shares