Dell lanserar Intel sjätte generationens budget Inspiron-bärbara datorer med Windows 10

0 Shares

Dell Indien har lanserat en serie nya bärbara Inspiron-bärbara datorer som drivs av Intel 6: e generationens processorer och Windows 10-operativsystem. Dell Inspiron 5559 levereras med Core i5 6200U CPU och finns i både 4 GB och 8 GB RAM-varianter. Medan en modell inkluderar Intel HD Graphics 520, drivs andra två modeller med AMB Radeon R5 M335-grafikkort med kapacitet på 2 GB och 4 GB för att tillgodose en annan användarsektor.

Bärbara datorer drivs med Windows 10-enkelspråk och har en 15,6-tums LED TrueLife-skärm bakad med en solid två års begränsad hårdvaregaranti. Men en modell tillgänglig för Rs. 61.690 innehåller en Full HD-skärm, vilket vi hoppas kommer att vara användbart för spelare.

Dell lanserade också Alienware-märkta bärbara datorer till ett enormt pris på en lakh. Det innehåller dock bara 500 GB lagringsutrymme och en liten 13-tums skärm.

Dell Inspiron 7359 innehåller en 13,3-tums IPS-skärm än en vanlig LED-panel. Bärbara datorer med IPS-panel ger rika bilder än vanliga skärmar.

Om du inte gillar att använda bärbara datorer bör du överväga Dell Inspiron One 24 5459, som är en allt-i-ett-dator som drivs av den senaste Skylake-processorn och en stor 23,8-tums FHD IPS-skärmpanel. Dessutom innehåller den också en kraftfull NVIDIA GeForce 930M 4 GB grafik som kommer att vara lämplig för power-spelare.

Dell Inspiron One 24 5459

Dell lanserade också en ny avancerad Inspiron-bärbar dator med 6: e generationens Intel Core i7 6500U-processor med 16 GB RAM, 2 TB lagringskapacitet och en 15,6-tums FHD-antireflexskärm.

Dessutom innehåller det även AMD Radeon 4GB grafikkort. Denna bärbara dator är prissatt attraktivt till 78.490 INR, som vi anser rimliga för en konfiguration av denna storlek. Om du vill köpa som kan användas i ytterligare tio år, bör du överväga den här bärbara datorn.

Intel Core i5 6200U-processor innehåller en bashastighet på 2,3 GHz (turbo boost – 2,8 GHz) och 3 MB cache. Core i7-6500U har dock 2,5 GHz-hastighet som kan höjas upp till 3,1 GHz och innehåller också en 4 MB cache som gör att du enkelt kan multitaska utan några fördröjningar.

Vi kan inte verifiera om de bärbara datorerna som nämnts ovan innehåller utbytbart eller externt batteri. Om de bärbara datorerna innehåller ett internt batteri kommer du att ha svårt att byta ut när den når slutet av livslängden om du inte är en nörd.

När detta skrivs finns det inga nya budgetbärbara datorer med Intel Core i3-processor, som sällan används mest av studenter. Vi hoppas att Dell och andra konkurrenter kommer att släppa nya bärbara datorer med nya processorer under de kommande månaderna.

Bärbara datorer som nämns ovan kan köpas direkt från CompuIndia.com, det auktoriserade Dell Express Ship Affiliate.

0 Shares