Den brittiska streamingwebbplatsen TVCatchup är nere … och detta kan vara slutet

0 Shares

TVCatchup

Om du har problem med att komma åt TVCatchup via mobilappen eller via webbplatsen är du inte ensam. Den brittiska TV-streamingtjänsten har blivit mörk, och det kan vara en permanent stängning.

Tjänsten har inte varit främling för kontroverser och lyckats fånga uppmärksamhet – och vrede – hos många programföretag och blev inblandad i en juridisk kamp. Efter att ha lyckats stanna online längre än många skulle ha trott, verkar det som om du nu måste söka ett alternativ till TVCatchup.

Se även:

Om du försöker komma åt TVCatchup-webbplatsen hälsas du av ett meddelande som säger: “Whoops, ser ut som att något gick fel”. Android- och iOS-apparna är fortfarande öppna, men du kommer att upptäcka att du inte lyckas om du försöker ladda listan med kanaler i TV-listorna.

Som noterats av TorrentFreak lovar inte det faktum att det inte har meddelats något om detta. Faktum är att de som står bakom tjänsten har sagt väldigt lite sedan en tid tillbaka, och det har inte kommit något svar på klagomål och frågor på sociala medier.

Det återstår att se om TVCatchup kommer att stiga ur askan, eller om en annan streamingtjänst kommer att gå i skorna. Men med miljontals månadsanvändare kommer webbplatsens bortgång att lämna många människor olyckliga.

0 Shares