Den här Windows 98-versionen av Windows 10 ser fantastisk ut

0 Shares

Microsoft Windows har utvecklats mycket genom åren, och även om det fortfarande finns många människor som föredrar Windows 7 över Windows 10, kan jag inte föreställa mig att det finns många användare där ute som verkligen hanker för Windows 95 eller 98 dagar.

Men det finns människor som tycker om att anpassa Microsofts operativsystem, och en Redditor med namnet WunJZ har gett sin kopia av Windows 10 en imponerande Windows 98-makeover.

SE ÄVEN: Linux-baserad Windows 12 Lite är ‘3 gånger snabbare än Windows 10’ och ‘immun mot ransomware’

OS-teman har det klassiska Windows 98-utseendet, med en grå aktivitetsfält och de ursprungliga ikonerna. Det har också en gammal utseende File Manager, Paint och Space Cadet 3D Pinball.

Skärmdumpen ovan har till och med den ursprungliga Google-hemsidan i webbläsaren för en extra touch av nostalgi.

Förklarar hur temat skapades säger WunJZ:

Jag vet att det här inte var perfekt och det finns fortfarande saker jag kan finjustera men jag gillar det ändå, temat gjordes med Windowsblinds och SkinStudio, ljudet och de flesta ikonerna drogs av gamla Windows-skivor jag fortfarande har. Jag har gjort samma sak med XP men på ett mer djupgående sätt så jag kommer nog att fortsätta att justera detta.

0 Shares