Den ‘osynliga’ USB-C BoltHub lägger till 3,5 mm ljud, 4K HDMI, microSD, SD och USB-A till Apple iPad Pro

0 Shares

Apples iPad-enheter är de bästa surfplattorna på marknaden – bättre än Microsofts Surface-linje eller någon Android-surfplatta. Sedan den första iPad släpptes 2010 har med andra ord ingen tillverkare räknat ut hur man bäst kan göra det. Numera har Apple också iPad Pro, och de senaste versionerna har till och med USB Type-C. Så ja, du kan till och med lägga till USB-C-dockor, donglar och hubbar till den senaste iPad Pro-surfplattan, så att den får ökad funktionalitet, till exempel HDMI eller en SD-kortläsare.

Tyvärr är det inte en elegant affär att lägga till en sådan dongel eller ett multifunktionellt nav. Du kommer i princip att ha en ful kabel som hänger på din iPad. En ny produkt som heter “BoltHub” syftar till att ändra detta. Den ansluts till USB-C-porten på iPad Pro och lägger till 3,5 mm ljud, 4K HDMI, microSD, SD och USB-A till surfplattan. Och ja, den har USB-C-laddning som passerar.

Vad som gör BoltHub speciellt är dock att det är “osynligt”. Vänta. Är det verkligen osynlig? Tja, nej. Det är bara marknadsföringsavdelningen som är alltför ambitiös när det gäller att annonsera hur smidig och kompakt den är. Ja, du kan naturligtvis se det, men det klickar på hörnet av iPad Pro, håller sig ur vägen och behåller elegansen hos Apples surfplatta. Och även om det bara är utformat för att fästa på iPad, det skall fungerar med vilken USB-C-dator som helst, inklusive de som kör Windows 10, macOS, Android eller desktop Linux (Ubuntu, Chrome OS, etc.).

LÄS OCH: Logitech tillkännager SLIM FOLIO PRO för tredje generationens Apple iPad Pro

Du kan se specifikationerna nedan. Som du kan se är den här saken oerhört användbar, vilket gör den till ett solidt verktyg för iPad Pro-ägare.

Om du vill av din egen BoltHub kan du backa det på Kickstarter här från bara $ 59. Finansieringsmålet var mycket konservativa 5 000 dollar, och det har redan överträffats många gånger. Finansieringen kommer att vara öppen fram till 5 juni och bör börja levereras till stödjare i juli.

0 Shares