Den Outlook.com Premium-e-postadressen? Borta, såvida du inte får en Office 365-prenumeration

0 Shares

Microsoft lanserade ett begränsat test av Outlook.com Premium redan 2016. Detta var en prenumerationsbaserad tjänst som vem som helst kunde registrera sig för efter testperioden slutade för att få tillgång till ett antal fördelar inklusive upp till fem personliga (anpassade) e-postmeddelanden adresser och en annonsfri miljö.

Outlook.com Premium blev tillgängligt för användare från USA samma år till ett introduktionspris på $ 19,99 istället för det vanliga priset på $ 49,99.

Kunder som ville använda anpassade domäner var tvungna att köpa dessa extra, och hela processen med att konfigurera anpassade domäner var inte heller helt enkelt.

Det ganska höga priset och bristen på funktioner jämfört med Googles erbjudande på $ 60 per år för ett G Suite Basic-konto med 30 GB lagringsutrymme online, telefon- och e-poststöd och andra tillbehör, var förmodligen kärnan till att Outlook.com Premium inte gjorde det ta av som förväntat.

Microsoft avbröt Outlook.com-erbjudandet 2017 men inkluderade funktionerna i Office-prenumerationstjänsterna Office 365 Home och Office 365 Personal.

Ändringen påverkade inte befintliga prenumeranter eftersom de kunde fortsätta använda Outlook.com Premium.

Microsoft skickade ut e-postmeddelanden under helgen till dessa kunder och informerade dem om att Outlook.com Premium stängdes av i februari 2020.

Outlook.com Premium-prenumeranter måste prenumerera på Office 365 Home eller Personal för att fortsätta använda anpassade e-postadresser med Outlook. De som inte gör det kommer att förlora åtkomst till funktionaliteten när deras nuvarande prenumeration upphör.

Här är meddelandet

Kära Outlook.com Premium-abonnent,

Vi skriver för att berätta att vi inte längre erbjuder personliga e-postadresser som en del av Outlook.com Premium. Din personliga e-postadress förblir aktiv via din nuvarande Outlook.com Premium eller Ad-Free Prenumerationsperiod för Outlook.com. Efter den 28 februari 2020 måste du köpa en prenumeration på Office 365 Home eller Personal för att fortsätta använda din personliga e-postadress med Outlook.com när din nuvarande prenumeration upphör. Om du väljer att förnya din Outlook.com Premium eller Ad-Free Outlook-prenumeration efter 28 februari 2020 får du en annons-Free inkorgen och högre gräns för lagring av postlådan, men inte personliga e-postadressfördelar.

Obs! Om du har återkommande fakturering aktiverad för din Outlook.com Premium-prenumeration kommer den att stängas av. Du kommer att få en påminnelse innan din nuvarande prenumerationsperiod för Outlook.com upphör.

Efter den 28 februari 2020 inaktiverar vi Outlook.com Premium-portalen på https://premium.outlookc.om. Om du köper en Office 365 Home- eller Personal-prenumeration kan du fortfarande hantera din domän genom att signera int på https://outlook.com och gå till Inställningar> Premium> Personlig e-postadress.

Om du bestämmer dig för att inte köpa Office 365 Home eller Personal kan du hantera din domän med din nuvarande Outlook.com-prenumeration upphör genom att öppna en supportbiljett. Om du vill öppna en supportbiljett loggar du in på https://outlook.com och väljer hjälpikonen högst upp i Outlook.com-fönstret. En supportagent hjälper dig. Se till att nämna Outlook.com Premium i din biljett.

Webbplatsen Outlook.com Premium visar alternativ för att uppgradera till Office 365 Home eller Personal redan.

0 Shares