Denna fantastiska iPadOS 15-design visar hur Apple kunde revolutionera iPad

0 Shares

För två år sedan fattade Apple beslutet att skapa en något annorlunda version av iOS för sitt surfplattautbud. iPadOS använder anständigt ytterligare fastigheter med en ny startskärm och funktioner som möjliggör multitasking och fler sätt att använda Apple Pencil.

Om du någonsin önskat att Apple skulle gå ett steg längre och verkligen utnyttja iPadens större skärm och kraftfulla interna enheter till fullo, ta en titt på den här designerns otroliga vision för iPadOS 15.

SE ÄVEN: Windows 11 är det Microsoft-operativsystem vi behöver!

Seriekonceptskaparen Kamer Kaan Avdan, som tidigare har släppt videor för uppdaterade versioner av Windows 95, Windows XP, Windows 7, Windows 11, Apples version av Windows 10 och Windows 20, riktar idag sin uppmärksamhet åt att visa oss hur iPadOS 15 ska se ut , och som du förväntar dig om du känner till hans arbete, är det fantastiskt.

Höjdpunkterna i detta koncept inkluderar möjligheten att placera appar, filer, mappar och widgets var som helst på startskärmen, samt möjligheten att dra och släppa filer och mappar där också.

Det finns interaktiva widgets, förbättrat stöd för extern skärm och App-biblioteket finns nu på iPad.

En av de bäst föreställda funktionerna är möjligheten att öppna och ändra storlek på iPhone-appar i Slide Over.

Andra funktioner inkluderar förbättrad multitasking, ett coolt markörläge, redesignat Control Center och ordentligt stöd för flera användare.

Ta en titt på konceptvideon och låt mig veta vad du tycker om den i kommentarerna nedan.

0 Shares