Denna vackra Android 12-design kan locka mig från iPhone

0 Shares

Jag har bytt mellan att äga en iPhone och olika Android-telefoner genom åren, men för mig är iOS fortfarande det bästa mobila operativsystemet (och iPhone 12 Pro den bästa smarttelefonen). Det skulle ta något mycket speciellt att fresta mig tillbaka till Android.

Något liknande den här snygga visionen av Android 12.

Varje uppdatering av Googles mobila operativsystem tenderar att vara ganska liten, men kanske nästa år med Android 12 bör Google öka sakerna.

SE ÄVEN:

Seriekonceptskaparen Kamer Kaan Avdan, som tidigare har släppt videor för uppdaterade versioner av Windows 95, Windows XP, Windows 7, Windows 11, Apples version av Windows 10 och Windows 20, vänder nu uppmärksamheten åt att visa oss vad nästa version av Android kan se ut.

Avdans version av Android 12 har skapats med Adobe After Effects, Adobe Illustrator och Adobe XD och har en helt ny design, redesignade snabbinställningar, förbättrad multitasking och bättre stöd för Dark Mode med möjlighet att ställa in anpassade bakgrundsbilder. Du kan också fästa kontakter till toppen i appen Meddelanden.

Personligen är jag ett stort fan av Avdans senaste skapelse. Se konceptvideon och berätta vad du tycker om den i kommentarerna nedan. Vill du se att Google gör något så här?

0 Shares