Denna Windows 10 / macOS-kombination är det perfekta operativsystemet för skrivbordet

0 Shares

Vi vet att Microsoft planerar att ge Windows 10 en makeover i framtiden, men det är osannolikt att mjukvarujätten verkligen kommer att gå till stan på designen, med fokus på dess UI-förnyelse – kodnamnet Sun Valley – att vara mer på tweaking saker och utöka det flytande designspråket som för närvarande används.

Medan vissa människor är mer än nöjda med hur Windows 10 ser ut, är det ganska intetsägande jämfört med macOS. Men tänk om Apple och Microsoft slog sig samman för att producera en Windows / macOS-hybrid?

SE ÄVEN:

Över på Reddit har Kaiwave33x utnyttjat sina designfärdigheter till att lägga till macOS-element i sin kopia av Windows 10.

Det anpassade operativsystemet, som han har visat i ljus och mörkt läge, har en docka högst upp, snarare den traditionella Windows-aktivitetsfältet längst ner, med brickor för alla de mest åtkomliga apparna och widgetsna som sitter till höger.

Han har sammanställt en steg-för-steg-guide för alla som är intresserade av att kopiera den, men detta har för närvarande flaggats som skräppost på Reddit och tagits bort. Han planerar dock att skapa ett installationsskript i framtiden.

Under tiden kan du ta bilderna som han använde för DarkMode och LightMode.

Kamer Kaan Avdan, som tidigare har släppt videor för alternativa versioner av Windows 95, Windows XP, Windows 7, Windows 11 och Windows 20, kom med sin egen vision om Apples Windows 10 i slutet av förra året, men tyvärr var det bara ett koncept, och inte något som faktiskt kunde installeras, till skillnad från detta.

Vad tycker du om Kaiwave33x hybrid? Dela dina kommentarer nedan.

0 Shares