Det är beslutstid: Samsung berättar för köpare att de kommer att avbryta sina Galaxy Fold-förbeställningar såvida de inte får veta det

0 Shares

Samsung Galaxy Fold

Lanseringen av Samsung Galaxy Fold kommer förmodligen att gå ner som en av de mest problematiska telefonlanseringarna någonsin. Efter att granskningstelefoner visade sig ha allvarliga problem med den hopfällbara skärmen, beslöt Samsung att skjuta upp släppet för en ospecificerad tid.

Eftersom detta var en av de första hopfällbara telefonerna fanns det uppenbarligen ett stort intresse för det, och många gjorde förbeställningar trots det höga priset. Nu ger företaget köpare chansen att komma tillbaka från sitt köp och säger att det “gör framsteg när det gäller att förbättra” telefonen – men vet fortfarande inte när (eller faktiskt om) den kommer att vara redo för lansering. I själva verket kommer Samsung automatiskt att annullera beställningar om inte det får veta att annat ska göra.

Se även:

I ett e-postmeddelande som skickas ut till de som har förbeställt Galaxy Fold säger Samsung: “Tack för ditt tålamod när du väntar på lanseringen och leveransen av din förbeställda Galaxy Fold. Som vi lovar i vårt e-postmeddelande till dig i april 22: e skriver vi med en uppdatering om din beställnings förväntade leveransdatum. Som vi nämnde i vår senaste uppdatering, delade många granskare med oss ​​den stora potential de såg för denna nya formfaktor, men några hade några problem “.

E-postmeddelandet, undertecknat av Chief Digital Officer Kal Raman, fortsätter:

Vi gör framsteg när det gäller att förbättra Galaxy Fold för att se till att den uppfyller de höga standarder vi vet att du förväntar dig av oss. Det betyder att vi ännu inte kan bekräfta det förväntade leveransdatumet. Vi kommer att uppdatera dig med mer specifik fraktinformation under de kommande veckorna.

Vi förstår att du är glada att få tag på den kategoriförändrade Galaxy Fold och vi ber om ursäkt för förseningen. Som en påminnelse garanterar din förbeställning din plats i kön för denna innovativa teknik. Du debiteras inte förrän din beställning skickas.

Och då blir saker intressanta:

Om du inte vill vänta kan du avbryta din beställning på Samsung.com när som helst innan den har skickats. Om vi ​​inte hör av dig och vi inte har skickat den 31 maj kommer din beställning att annulleras automatiskt. Om du inte vill att din beställning ska annulleras automatiskt den 31 maj kan du begära att vi behåller din beställning och fullföljer den senare. Om du begär att vi behåller din beställning och fyller den senare har du fortfarande rätt att avbryta beställningen när som helst innan vi skickar den till dig.

Det är uppenbart att man måste vara försiktig så att man inte läser för mycket i detta e-postmeddelande, men tonen antyder verkligen att Samsung inte förväntar sig att ha Galaxy Fold redo för leverans före 31 maj. Det finns mer än ett litet tips om att det kan vara en lång fördröjning eller till och med en avbruten lansering.

0 Shares