Det är en Star Wars-leksak från Ubtech, men på en annan nivå

0 Shares

Inledande Star Wars: The Last Jedi släpper robottillverkarna Ubtech en vacker Stormtrooper med en medföljande app för smarttelefonanvändare.

Star Wars-roboten är en replik för första ordningens stormtrooper som har funktioner för förstärkt verklighet. Du kan spela roboten i första eller tredje person och styra robotens rörelser medan du attackeras av att närma dig fiender.

Det finns även röstkommandon så att du kan ställa in dem och roboten förstår vad du säger.

Om du inte vill att inkräktare ska komma in i ditt rum finns det också ett patrulläge. Du kan tilldela ett visst område i ditt rum för roboten att patrullera, och det kommer till och med att varna dig när någon närmar sig.

Och slutligen fortsätter allt detta bakom ett slutet nätverk, så det finns ingen anledning att oroa sig för virus eller andra hot. Dina uppgifter är också helt säkra eftersom det inte finns något behov av att dela någon form av personlig information med roboten för att få den att fungera.

”Vi är stolta över att lansera Star Wars Stormtrooper Robot av UBTECH, ”säger James Chow, VD, UBTECH. “Både Stjärnornas krig och UBTECH sätter stort fokus på innovation och familjevänlig teknik. Tillsammans levererar vi en ny och interaktiv upplevelse för Stjärnornas krig fans. ”

De Stjärnornas krig First Order Stormtrooper Robot från UBTECH säljs för £ 299,95 och kan förbeställas på Ubtechs webbplats och Amazon.

0 Shares