Det är officiellt! OnePlus 6T lanseras i Indien den 30 oktober

0 Shares

OnePlus 6T är klart att bli officiellt den 30 oktober vid ett evenemang i New Delhi, bekräftar företaget. Som förväntat kommer fans att kunna titta på livestream via OnePlus sociala medieplattformar.

Dessutom ger OnePlus också sina fans möjlighet att bevittna avslöjandet av OnePlus 6T personligen. Företaget säljer biljetter till liveevenemanget som kommer att finnas tillgängligt den 17 oktober kl.

Den kinesiska smarttelefontillverkaren bekräftade också att OnePlus 6T nu är öppet för förbokningar i Indien via Amazon. För att förboka det kommande flaggskeppet måste intresserade köpare köpa ett Amazon-presentkort. Följ bara instruktionerna på Amazon India-sidan och välj OnePlus 6T ‘Design’ och INR 1000-valör. Presentkortet skickas sedan till användare som har köpt Amazon Pay e-postkort. Försäljningen av handenheten börjar den 2 november och börjar 12.00.

Företaget har retat den kommande OnePlus 6T ett tag nu genom sina sociala mediekanaler. Några av höjdpunkterna på enheten kommer att vara en fingeravtrycksläsare på skärmen, en funktion som företaget har kallat ‘Screen Unlock’. Företaget avslöjade också att det har dödat det klassiska 3,5 mm-uttaget, vilket är anledningen till att det har introducerat de senaste USB-typ C-hörlurarna. Dessutom kommer den att ha en vattendroppsformad skärmskärm och kommer att packa ett större 3 700 mAh batteri.

Enligt tidigare läckor förväntas OnePlus 6T komma med en 6,4-tums Optic AMOLED full-HD + -skärm. Under huven ryktas enheten att drivas av Qualcomm Snapdragon 845 i kombination med antingen 6 GB eller 8 GB RAM och upp till 256 GB inbyggt lagringsutrymme. Dessutom förväntas flaggskeppet köra Android 9.0 Pie out-of-the-box.

0 Shares