Det bästa blir bättre: Spotify har nu en gratis streamingtjänst för Android och iOS

0 Shares

Spotify har meddelat att de utökar sin kostnadsfria annonsstödda musikstreamingtjänst till Android- och iOS-enheter.

Freebie-tjänsten tillåter smarttelefonanvändare att strömma musik från Spotifys radiostationer, andra användare de följer på tjänsten och artistmixer (som låter dig lyssna genom vilken artist du helst som är tillbaka katalog utan avbrott från ‘relaterade artister) från din smartphone utan att lyssna keps.

Hittills har endast stationära användare kunnat strömma musik med annonser gratis, medan Spotify Premium-medlemmar på 10 £ per månad också kan strömma musik och spara dem för offlineuppspelning på sina mobila enheter. Nu klassificerar Spotify iPads på samma sätt som stationära datorer, med tillgång till hela Spotify-biblioteket och möjligheten att strömma kompletta album (igen, med annonser).

Spotify hoppas att utökad gratis streaming till icke-betalande mobila enhetsanvändare kommer att locka dem att springa ut för ett premiummedlemskap där de kan dra nytta av högkvalitativ streaming, inga annonser och möjligheten att lyssna på musik offline.

Det utökar också sin tjänst till ytterligare 20 länder och har tecknat ett exklusivt årslångt avtal för att föra Led Zeppelin spår till sitt redan packade bibliotek.

0 Shares