Det finns en utbuktning i Tim Cooks byxor som har väckt min nyfikenhet – är det Apple iPhone 8?

0 Shares

timcookpocket

Nästa månad förväntas Apple introducera en ny smartphone – antagligen några nya modeller. Vad de flesta är glada över är dock den ryktade “iPhone 8.” Det har spekulerats i att det kommer att bli en extremt premium – och dyr – smartphone. Vissa läckta mönster antyder att den nästan inte har några ramar, medan den döper den nedre fysiska hemknappen och förlänger skärmen till toppen och sveper runt den främre kameran och öronstycket – liknar Essential Phone.

Baserat på rykten kan iPhone 8 – om det till och med är vad den kommer att kallas – vara smalare och högre än befintliga modeller, som iPhone 7 och 7 Plus. Det var därför jag blev ganska upphetsad när jag tittade på en Tweetad bild av Tim Cooks byxor idag. I en Tweet Cook skickad från en tillverkningsanläggning finns det en utbuktning i hans högra ficka som helt klart är en iPhone. Men vilken modell är det?

Som du ser ser det ganska långt och smalt ut, till skillnad från befintliga iPhone-enheter. Med det sagt är det svårt att bedöma. Det kan vara tyget i hans byxor eller vinkeln på fotot som får det att se ut så. Tyvärr kommer vi aldrig att få veta definitivt vad han har i fickan, men det är kul att gissa. Med september precis runt hörnet är det inte galet att tro att han skulle använda och testa en framtida iPhone.

LÄS OCH: Galaxy Note8 hands-on första intryck – Samsung drar inga boners

Ta en titt på bilden nedan så blir du domare. Berätta för mig i kommentarerna om du tror att det här är iPhone 8 eller bara en ny iPhone 7 eller 7 Plus.

timcookpocketzoom8

0 Shares