Det här är Apple Card-begränsningarna du behöver veta om

0 Shares

Apple-kort

Apple-kort kommer att lanseras senare denna månad och det finns några begränsningar förknippade med Apples förutsägbart namngivna kreditkort.

Apple Card-kundavtalets dokument som upprättats av backkreditgivaren Goldman Sachs visar att det inte kan användas för att köpa kryptovalutor. Dessutom kan den iPhone-baserade digitala versionen av kreditkortet inte användas på jailbreakade enheter.

Se även:

Goldman Sachs avtalsdokument visar att Apple-kortet inte kan användas för “Förskott och likvida medel”. Detta definieras som “alla kontantförskott och andra kontantliknande transaktioner, inklusive köp av likvida medel som resecheckar, utländsk valuta eller kryptovaluta, postanvisningar, peer-to-peer-överföringar, banköverföringar eller liknande kontantliknande transaktioner, lotter , kasinospelchips (fysiska eller digitala) eller satsningar på racerbana eller liknande vadslagningstransaktioner “.

Detta är inte en särskilt ovanlig begränsning, men det kan ändå uppröra vissa kortägare, eller blivande kortägare. Detsamma gäller begränsningar för jailbreakade enheter. Med ett stort antal iPhone-ägare som jailbreakar sina telefoner betyder det att många inte kommer att kunna använda det digitala Apple-kortet.

Apple Card-kundavtalet säger:

När ditt konto skapas kommer ett digitalt kort automatiskt att läggas till i din Apple Wallet på den nödvändiga enheten som du använde för att ansöka om ett konto. Du kan använda kort för att göra transaktioner på ditt konto. Du kan lägga till ett kort i dina kvalificerade enheter, men du måste ha en obligatorisk enhet med ett digitalt kort för att hantera ditt konto elektroniskt. Utan en nödvändig enhet kommer du bara att kunna hantera ditt konto genom att kontakta oss via telefon eller e-post, och ditt månadsuttalande kommer bara att skickas till dig via e-post eller e-post. Om du inte har en obligatorisk enhet kan vi stänga ditt konto.

Om du gör obehöriga ändringar av din kvalificerade enhet, till exempel genom att inaktivera hårdvaru- eller programvarukontroller (till exempel genom en process som ibland kallas “jailbreaking”), kanske din kvalificerade enhet inte längre är berättigad att komma åt eller hantera ditt konto. Du erkänner att användning av en modifierad kvalificerad enhet i samband med ditt konto uttryckligen är förbjuden, utgör en överträdelse av detta avtal och kan leda till att vi nekar eller begränsar din åtkomst till eller stänger ditt konto samt alla andra lösningar som är tillgängliga för oss enligt denna överenskommelse.

Avtalet förklarar också hur belöningar kan tjänas och hur återbetalningar fungerar.

Bildkredit: Primakov / Shutterstock

0 Shares