Det här är de bästa apparna, spelen, musiken, filmerna och mer från 2018 … enligt Apple

0 Shares

Apples bästa av 2018

Slutet av året närmar sig och så kommer de “bästa av” listorna att dyka upp. Apple hoppar på vagnen och ger oss en lång lista över de bästa apparna, spelen, musiken, podcasts, TV-program och nästan allt annat digitalt du kan tänka dig.

Diagrammen har inte sammanställts genom att helt enkelt beräkna vilka appar som har visat sig vara mest populära bland användarna. Apple beskriver det som “en oföränderlig lista över vem som är vem och vad är vad från det senaste året” som är en kombination av både “topplistor och urval från våra redaktörer”. Visas dina favoriter?

Tillbakablicket på 2018 handlar inte bara om vilka titlar som har visat sig vara mest populära: Apple rapporterar också om trender. Till exempel när det gäller appar säger företaget att “egenvård” har varit den största trenden, medan det i spelvärlden är Battle Royale-titlar.

Det finns dock många “bästa”:

När det gäller musik utpekas Drake som årets artist, medan årets breakout-artist är Juice WRLD. Låten från 2018 är Jag gillar det av Cardi B med Bad Bunny & J. Balvin, och årets album är Golden Hour är Kacey Musgraves.

2018 har varit ett stort år för podcasts, och Apple lyfter fram ett antal som är särskilt anmärkningsvärda:

I mörkret
Kalifat
Drömmen
Allt är levande
Långsam förbränning
Död
Fåtöljsexpert med Dax Shepard
Bubbla
Bundyville
Ett mycket dödligt mord
Wolverine: The Long Night
Serie
Den dagliga
Detta amerikanska liv
99% osynlig

Kolla in Apples blogginlägg för att ta reda på mer.

0 Shares