Det här är vad som händer när en katt försöker tugga genom en UNBREAK-laddningskabel [Review]

0 Shares

Daisy

Jag har en ettårig norsk skogskatt som heter Daisy (se ovan) som gillar att tugga på kablar. Medan hon ibland kommer att ta tjocka kablar, är hennes preferens att gnaga på tunnare. Hittills har hon lyckats förstöra tre microUSB-laddkablar, tre blixtkablar och två hörlurskablar. Hon är väldigt bra på att hitta och bita igenom kablar oavsett hur dolda de är.

UNBREAKcable, från Syncwire, är en laddningskabel med livstidsgaranti – om den går sönder eller inte fungerar kommer företaget att byta ut den gratis för dig. Det låter lovande, men är det Daisy proof?

Den UNBREAK-kabeln är 1 m lång, tjock, slät, mycket flexibel och den känns väldigt välgjord.

De inre trådarna är insvept för att ge ytterligare skydd och spänningspunkterna har förstärkts så att de inte går sönder när du böjer dem (tillverkaren säger att det har verifierats för att kunna motstå minst 30 000 cykler med 90-graders böjprov ).

Syncwire säljer en ultra-slitstark nylonflätad kabel, men den jag fick testa är tillverkad av en egen hybrid av ultrahög molekylvikt polyeten som påstås vara 40 procent starkare än Kevlar – materialet som används i kroppsskydd.

Jag har använt UNBREAK-kabeln i ett par veckor nu, med kabeln ute i full vy. Jag har faktiskt inte sett Daisy tugga på det (hon vet inte att göra det när vi är i närheten) men det finns tydliga tänder märker längs hela kabeln där hon har gjort det. Vissa ser ganska djupa ut, men hon har ännu inte lyckats bryta igenom de inre trådarna. Det fungerar lika bra som när det var nytt.

Obrytbar

När det gäller att bara vara en vanlig kabel går jag imponerad av den. UNBREAKcable känns definitivt av en mycket högre kvalitet än de flesta, och om den tål Daisy kommer den förmodligen att överleva de flesta andra faror (jag har böjt och dragit i kabeln regelbundet för gott mått).

UNBREAK-kabeln handlar dock inte bara om hållbarhet. Den är kompatibel med Quick Charge, så den kan leverera en maximal 2,4A-laddning för iPad Pro och 1A för iPhone.

UNBREAKkabeln jag har för närvarande säljs för mycket rimliga $ 9,99 (vanligtvis $ 16,99) från Syncwire och om du anger koden UNBREAKkabel i kassan får du ytterligare 20 procent rabatt, vilket sänker priset till $ 8. Shoppare i STORBRITANNIEN kan skaffa en UNBREAKkabel Lightning-kabel på Amazon. Använd koden SYNCWIRE för 10 procent rabatt.

UNBREAKcable finns för Lightning, Micro-USB, Type-C, Aux och Ethernet, och jag rekommenderar det starkt.

Fotokredit: Wayne Williams

0 Shares