Det ser ut som om det kommer att finnas en ny RTM-version av Windows 10 när build 17134 upptäcks

0 Shares

Man hade trott att Build 17133 som rullades ut till Windows Insiders var RTM-versionen av Windows 10 Spring Creators Update. Men med upptäckten av ett fel i den här versionen verkar det som att det inte kommer att vara den som rullar ut för alla.

Igår rapporterade vi om en “blockerande bugg” som ser ut att försena lanseringen av nästa stora uppdatering till Windows, och nu verkar det som om det kommer att finnas minst en ytterligare version innan RTM uppnås. Åh – och namnet kan mycket väl förändras också.

Se även:

Windows build-spåraren BuildFeed har bekräftat att Windows 10 Build 17134 existerar, även om det fortfarande inte är klart om detta ska betraktas som RTM-build. BuildFeed föreslår också att Windows 10 Spring Creators Update kanske inte slutar bli det slutliga namnet.

Över på Twitter säger BuildFeed:

Lite senare hänvisade BuildFeed-webbplatsen till 17134.1 (rs4_release).

På Twitter hade BuildFeed också följande att säga om det antagna namnet på uppdateringen:

Vad som händer härnäst är för närvarande inte klart. Uppenbarligen finns det fler tester att göra på Microsoft, men det återstår att se precis vad det slutliga byggnumret – och till och med namnet – kommer att vara för den här Windows 10-uppdateringen.

Bildkredit: Stanislaw Mikulski / Shutterstock

0 Shares