Detta är Apple Watch NikeLab

0 Shares

NIke_Apple_watch_2017

Apple Watch är förmodligen den bästa smartklockan på marknaden, för det har inte mycket konkurrens. Microsofts band är dött, och Android Wear-enheter är till stor del ho-hum. Med det sagt fungerar det bara med iPhone, vilket gör det till en icke-start för de flesta konsumenter. När allt kommer omkring har majoriteten av smartphone-användare Android-enheter.

Om du är en iPhone-användare och fortfarande inte har köpt en Apple Watch kan det vara dags. Du förstår, Nike och Apple har samarbetat om en ny modell av bärbara. Innan du blir för upphetsad är Apple Watch NikeLab – som det heter – i stort sett bara det befintliga Space Grey Apple Watch Nike + med ett speciellt svartvitt band.

“I september förra året presenterade Apple och Nike Apple Watch Nike +, det ultimata verktyget för alla som kör, och parade ihop exklusiva Nike Sport Bands med Apple Watch Series 2. Idag fortsätter det långvariga partnerskapet med NikeLab – företagets samarbetsvilliga innovationsplattform – genom lanseringen av Apple Watch NikeLab, säger Nike.

Sneaker-tillverkaren förklarar vidare, “Den begränsade upplagan, neutraltonad Apple Watch NikeLab bibehåller de älskade funktionerna hos sin föregångare: djup integration med Nike + Run Club-appen, exklusiva Siri-kommandon, GPS, en två gånger ljusare skärm och vatten motstånd till 50 meter, allt möjliggjort av en kraftfull processor med dubbla kärnor och watchOS 3. Apple Watch NikeLab är den ultimata kompanjonen för dem som har en passion för att springa, oavsett om det är nya löpare eller maratonveteraner. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag vet vad du undrar – är det möjligt att bara köpa det nya bandet? Nej. Varken Apple eller Nike kommer att sälja den separat. Det är exklusivt för Apple Watch NikeLab, som säljs den 27 april till ett okänt pris. Om du vill köpa den kan du köpa den från Nike direkt eller från Apple Watch-butiken i varuhuset Isetan i Shinjuku, Tokyo. Eftersom Nike kallar detta en modell med begränsad upplaga är det inte klart hur sällsynt det kommer att bli. Om du vill ha det bör du agera snabbt på släppdatumet.

Kommer du att köpa Apple Watch NikeLab i begränsad upplaga? Låt mig veta i kommentarerna.

0 Shares