Detta är Moto X4

0 Shares

MotoX4_Detail_SterlingBlueDv

Smartphone-marknaden har varit lite tråkig den senaste tiden, men saker och ting börjar värmas upp. Tillverkare skjuter gränserna för design, som vi ser med den vackra Essential Phone, Samsung Galaxy Note8 och läckage från den kommande iPhone 8. Nu är det en spännande tid att köpa en ny smartphone.

Moto Android-smarttelefonerna har länge varit framåtblickande i design, och idag presenterar Lenovo sin senaste sådan enhet, som kör version 7.1 av operativsystemet – inte Oreo. “Moto X4”, som det kallas, har en 2,2 GHz oktakärnig Qualcomm Snapdragon 630-processor, 3 GB RAM, ett 3000 mAh batteri, 32 GB inbyggt lagringsutrymme (utbyggbart med microSD) och en 5,2-tums 1080p visa. Den har en fingeravtrycksläsare för säkerhet och IP68-klassad vattentätning också. Den har även Amazon Alexa-integration! Fotografer kommer att bli glada över de uppgraderade kamerorna, inklusive en ny dubbellins bakskjutare.

“moto X4 är utrustad med robust skydd som gör att du kan ta itu med vad din dag kan kräva utan bekymmer. IP68-klassad vattenbeständig design skyddar moto X4 från oavsiktligt spill, stänk och till och med pölar, så oavsett om du är mountainbike i regn eller om det inträffar ett oavsiktligt dryckesutsläpp i ditt kök, kan du säga adjö till vattenskador. Och när den är ihopkopplad med 3D-konturerade bakre design, en anodiserad aluminiumram och Corning Gorilla Glass som skyddar framsidan och baksidan av enheten från repor, moto X4 är lika stark som den är vacker, säger Lenovo.

På tal om kameran säger företaget: “Nu med två gånger kameran kan du fånga och göra mer med de kombinerade funktionerna med dubbla 12MP och 8MP bakre kameror och avancerad kameraprogramvara. Lägg till en suddig bakgrund för att ta professionella porträtt och vara bland den första som experimenterar med nya betafunktioner som låter dig använda selektiv svartvitt eller färg eller till och med ändra bakgrunden. Dual Autofocus Pixel-teknik innebär också snabbare fokus i svagt ljus så att du får bilder av professionell kvalitet och vidvinkelobjektivet fångar ännu mer. Selfies får ny mening med moto X4, som har en 16MP frontkamera med ett adaptivt läge för svagt ljus för den selfie du tänkte ta, medan den nya Panoramic Selfie-funktionen ger en bredare bakgrund så att ingen klipps ut ur fotot från din nästa familjeutflykt. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om du vill köpa Moto X4 har jag goda nyheter och dåliga nyheter. Den goda nyheten är att den kommer att finnas tillgänglig nästa månad (september) för 399 €. De dåliga nyheterna? Det är bara i Europa. Medan telefonen så småningom kommer till USA finns det inget definitivt datum eller prissättning. För närvarande lovar Lenovo bara “senare i höst.”

0 Shares