Detta är OnePlus 6

0 Shares

Bak på OnePlus 6

Eftersom OnePlus 5T nu officiellt slut i lager – och inte fylls på – i USA, tillsammans med årstiden, borde det inte bli någon överraskning att det finns en ny OnePlus-telefon runt hörnet.

Det har skett olika rykten om OnePlus 6 under de senaste månaderna, och nu ger serieläckaren Evan Blass oss vår första glimt av hur telefonen faktiskt ser ut. Det finns två frågor som många kommer att ha: har den ett iPhone X-stilskår och har det ett hörlursuttag? Det läckta fotot svarar på något sätt. (Uppdatering: det finns nu en officiell bild av OnePlus 6 tillgänglig.)

Se även:

På CES tidigare på året bekräftade OnePlus VD Pete Lau att det fanns ett nytt flaggskepp i rörelsen, men fastställde inte ett släppdatum mer exakt än att säga att det skulle visas någon gång mellan april och juni. Analys av en ny beta av OxygenOS verkade visa att den kommande OnePlus 6 verkligen kommer att ha ett hack, men fotot som Blass läcker är ett vinkelskott av tre fjärdedelar på baksidan:

Även om förekomsten av ett hack inte bekräftas av den här bilden, visar det att hörlursuttaget fortfarande är närvarande – något som kommer att behaga fans av trådbundna hörlurar.

Bilden kan vara vår första titt på handenheten, men det är lite vi kan urskilja från den. Bilden visar att baksidan av OnePlus 6 är strukturerad, men det faktum att det är ett svartvitt skott gör det svårt att avgöra om det är metallstrukturerat för att se ut som trä eller om det faktiskt är trä. Vi kan också se dubbla kameror och en fingeravtrycksläsare.

När vi närmar oss Q2 bör det ändå inte dröja innan vi vet mer med säkerhet.

0 Shares