Detta omgjorda Windows 7 är det Microsoft-operativsystem du har väntat på

0 Shares

Windows 10 är ett mycket bra operativsystem, men trots att Microsoft ursprungligen erbjuder det som en gratis uppgradering, var många användare ovilliga att byta från Windows 7, och det är lätt att förstå varför. Många av Windows 10: s stora förändringar – Microsoft Store, buntade tredjepartsappar, live-brickor i Start-menyn, Cortana, Bing-integration och så vidare – var helt enkelt inte så tilltalande för användare av tidigare versioner av Windows.

Windows 7 erbjuder fortfarande allt som de flesta människor vill ha från ett operativsystem, men över ett decennium från dess debut ser det nu ut och känns ganska daterat jämfört med sin efterträdare, och naturligtvis i morgon når det också sitt liv och lämnar människor lite alternativet men att växla. Men om det åldrande operativsystemet hade en modern makeover, kan det vinna tillbaka många av de människor som har gått vidare till Windows 10 eller ett Linux-alternativ? Jag misstänker det. Ta en titt på den här fantastiska moderna nyföreställningen av Windows 7 och bestäm dig själv.

SE ÄVEN:

För två år sedan visade YouTuber Kamer Kaan Avdan, som tidigare har skapat konceptvideor för nya versioner av Windows XP och Windows 95, sin vision om Windows 7 – 2018-utgåvan och det håller fortfarande exceptionellt bra idag.

Som du kan förvänta dig – speciellt om du har sett något av Avdans andra koncept – tar den här uppdateringen allt vi känner och älskar / älskar om Windows 7 och ger det en modern makeover med akrylstil applicerad på operativsystemet. Vissa Windows 10-funktioner, inklusive Action Center och Cortana, visas också här.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det finns dynamisk bakgrund med dag- och nattalternativ, liksom det nu obligatoriska mörka läget.

Vad tycker du om den här föreställningen av Windows 7? Föredrar du det framför Windows 10? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

Den här berättelsen publicerades ursprungligen här och har uppdaterats och publicerats idag för att markera Windows 7s livstid.

0 Shares