Disney att bygga helt nya Star Wars Themepark

0 Shares

Med Disneys nya Star Wars: The Force Awakens närmar sig närmare och släpps, vad är bättre än att fira deras förvärv genom att bygga en ny Star Wars-tema Disney-temapark?

Bob Iger, Disneys VD meddelade på D23 att de kommer att utöka sina temaparker Orlando och Anaheim för att inkludera ett nytt Star Wars Land i var och en.

Utbyggnaden är planerad att nå 14 hektar i varje park, Disneys största expansion hittills.

star wars world 2

Tyvärr tvivlar jag tyvärr på att den kommer att bli lika stor som den Epcot-esque anpassade bilden ovan som skapades av Star Wars-fan Kevin Lynch för den fantastiska Star Wars Facebook-sidan, men vi har lovat att den kommer att innehålla en helt ny, aldrig tidigare -såg planeten falla i linje med deras nya film.

Det konstaterades vid deras D23-evenemang att det till och med kommer att finnas restauranger och butiker som drivs av Star Wars-karaktärer som väcker det nya området helt till liv. Star Wars-områdena kommer att sätta dig mitt i en strid mellan First Order och The Resistance.

Det här är inte första gången som Star Wars deltar i en Disney Park. Disneys MGM-studior, som nu heter Hollywood Studios, rymmer den extremt populära Star Tours-turen som hade sin senaste uppdatering 2011 för att få de mer kända karaktärerna som Darth Vader och C-3P0 in i mixen. Den inkluderade till och med en 3D-skärm för mer nedsänkning i Star Wars-universum.

Star Tours har rapporterats få en ny uppdatering för att inkludera karaktärer och platser i den nya filmen.

0 Shares