Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst

0 Shares

Ibland inaktiverar Apple ditt Apple-ID om det tror att ditt Apple-ID kan hackas eller äventyras. Det är en bra funktion som hjälper dig att skydda dina privata data, men ibland kan det vara dåligt om du inte är informerad om det problemet. Följaktligen ser du några felmeddelanden på skärmen “Ditt Apple-ID avaktiverat” och den enda nackdelen är att du inte ens kan uppdatera dina appar. Så det är en allvarlig fråga som måste lösas för att få tillbaka tillgången till Apple-produkter. Men innan du löser problemet, bör du veta att varför detta problem hände dig?

Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst

Varför uppstår Apple ID-inaktiverat fel?

Apple kan inaktivera ditt Apple-ID av olika anledningar, men alla är bara kopplade till ett syfte, det vill säga att hålla dig säker. När Apple-ID är inaktiverat kan det finnas olika meddelanden som du ser på skärmen beroende på var du försöker logga in och vilken programvara du använder på din iPhone. Några vanligaste fel som uppstår när Apple-ID är inaktiverat är:

Läs också: – Hur man laddar ner och använder iCloud för Windows 10, 8, 7

Apple-ID är inaktiverat av vissa säkerhetsskäl. Du kan inte logga in eftersom ditt Apple-ID har inaktiverats av vissa säkerhetsskäl. Apple-ID har inaktiverats på grund av vissa säkerhetsskäl.

I ovanstående fall kan meddelandet du ser på skärmen att ditt Apple-ID är inaktiverat orsakas av vissa säkerhetsskäl. De vanligaste säkerhetsskäl som kan vara ett problem är:

Någon försökte logga in med ditt Apple-ID för många gånger. Någon angav säkerhetsfrågorna felaktigt för många gånger. Viss Apple-information matades in felaktigt för många gånger. En annan typ av misstänkt aktivitet.

Ovanstående är de vanligaste orsakerna till att ditt Apple-ID blockeras. Så nu är det dags att veta hur man åtgärdar problemet när ditt Apple-ID blev inaktiverat. Nedan finns de bästa lösningarna för att lösa problemet.

Läs också: – Hur man överför foton från iPhone till dator

1. Åtgärda problemet med Apples webbplats

Öppna bara din dator och besök appleid.apple.com till eftersom det är mycket lättare att skriva lösenorden med ett tangentbord. När du besöker webbplatsen följer du bara stegen nedan för att lösa problemet: –

  Klicka på Hantera ditt Apple-ID och ange ditt Apple-ID och lösenord.Ditt Apple-ID har inaktiverats | LöstKlicka nu bara på inloggning och om du har angett lösenordet korrekt kan du återställa ditt lösenord eller uppdatera dina säkerhetsfrågor.Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst
  Å andra sidan, om du inte vet lösenordet, klicka bara på “Glöm lösenord”-Knappen för att återställa lösenordet. Efter det är det bara att logga in på ditt konto för att uppdatera säkerhetsfrågorna. Om den här metoden inte fungerar för dig, oroa dig inte bara flytta till nästa metod för att lösa problemet.

Läs också: – Hur man återställer iPhone utan lösenord

2. Kontakta Apples support för att lösa problemet

Att ta emot felet för många gånger betyder att ditt Apple-ID är under utredning av vissa säkerhetsskäl. Så i så fall måste du kontakta och prata med Apples supportteam direkt för att lösa problemet. Men kom ihåg att det kan ta flera dagar att lösa problemet, så förbered dig på patienterna. Så innan du fortsätter behöver du bara hitta ditt lands Apple Customer Care-nummer för att ringa och prata med lämplig Apple-serviceteammedlem. Därefter är här stegen du måste följa för att lösa problemet: –

  Gå bara till Apple Support från vilken dator som helst. Från produktmenyn väljer du bara Apple-ID.Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst
  Klicka bara på “Inaktiverat Apple-ID”Alternativ.Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst
  När du ser meddelandet “Hur vill du få hjälp” ?, Klicka bara på ring apple support senare alternativ.Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst
  Därefter anger du bara ditt namn, e-post-ID, Apple-ID och klickar på Fortsätt.Ditt Apple-ID har inaktiverats | Löst

När du pratar med Apple Support Team behöver du bara svara på säkerhetsfrågorna för att bevisa din identitet och sedan skickar Apple Support biljetten till iTunes för att lösa problemet.

Slutsats

Det är allt! Det här är de bästa lösningarna att använda När ditt Apple-ID blev inaktiverat. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att få tillbaka ditt Apple-ID. Så, om det fungerade för dig, dela det bara med dina vänner och familj om de står inför samma problem. Äntligen, om du har några tvivel eller förslag till oss, är du välkommen att kontakta oss via kommentarrutan.

0 Shares