DockCase är en MacBook Pro skyddande läderfodral med integrerad USB-C-docka

0 Shares

DockCase3

MacBook Pro är en underbar bärbar dator. Det erbjuder utmärkt prestanda, en elegant design och ett av de bästa tangentborden på marknaden. Det finns verkligen inte mycket att klaga på, förutom brist på hamnar. Du förstår, Apple gick all-in med USB-C / Thunderbolt 3-portar på sin nya bärbara dator, vilket innebär att vissa användare skulle behöva förlita sig på donglar för att ansluta äldre enheter.

Det finns otaliga donglar, adaptrar och dockningsstationer på marknaden idag, som alla vill ge en fix för denna port smärtpunkt. Idag blir en ny sådan produkt från ett företag som heter “Seesaw” tillgänglig för förbeställning på Kickstarter. “DockCase”, som det kallas, fascinerade mig på grund av dess unika design. Du förstår, det är en skyddande läderhylsa för MacBook Pro med en USB-C dockningsstation inbyggd. Det låter konstigt, jag vet, men det är faktiskt mycket vettigt.

“Att ta med sig en handfull donglar är en sådan smärta, och ibland glömmer du att ta med rätt adapter för att få saker gjorda blir det värre. DockCase packar MacBook Pro med alla saknade portar tillbaka. Du får aldrig fel med DockCase. Den är utformad för att vara det ultimata tillbehöret för din MacBook Pro.Många dockningslösningar på marknaden är lösa på anslutningsdelen, vilket gör dataöverföringen mer ömtålig än någonsin. DockCase ansluts till din MacBook Pro stabilt med den medföljande typ C-kabeln som undvik anslutningslöshet och dataförlust, säger Seesaw.

DOCKCASE1

Företaget säger också, “DockCase har totalt nio olika portar med fem anslutningstyper. Med DockCase kan du ansluta ditt SD-kort, hårddisk, flash-enhet, bildskärm, kamera, skrivare, telefon och mer, allt på samma gång tid. Spara tid att byta ut och hitta nya adaptrar, njut av den enda lösningen som gör en produktiv MacBook Pro. “

Dockfodral 4

Den faktiska dockningsaspekten av produkten har alla portar du behöver. Det finns gigabit Ethernet, tre USB Type-A-portar, HDMI, två USB-C-portar (en för strömgenomgång / leverans), och både en fullstor och micro SD-kortläsare. Allt detta är anslutet till MacBook Pro med en förtjusande kort USB-C-kabel. Det finns till och med ett dolt fack för att hålla USB-C-kabeln när den inte används, vilket gör allt till ett mycket snyggt paket.

DockCase2

Själva fodralet skyddar din MacBook Pro från repor, men det gör det inte skydda mot droppar. Vad jag tycker är särskilt coolt är dock att när MacBook Pro används kan DockCase placeras under den bärbara datorn för att skydda den från smutsiga bord på platser som Starbucks. Jag skulle hellre lägga DockCase i något klibbigt än min bärbara dator!

Jag har en tidig version av produkten och jag håller på att testa den för en kommande recension. Även om jag inte har haft tillräckligt med tid för att helt kunna sätta den igenom det verkar det som en smart, välgjord, produkt. Om du har behov av en sådan hylsa med integrerad docka bör du definitivt ta en titt.

Om du är intresserad av att stödja detta projekt på Kickstarter kan du reservera ett här från $ 69 för 13-tumsvarianten och $ 79 för 15-tumsmodellen. Detta är “early bird” prissättning, så om du vill ha en, vänta inte med att beställa. Att fördröja kan leda till ett högre pris.

0 Shares