Du kan köpa det revolutionerande Apple Magic Keyboard med styrplattan just nu

0 Shares

Förra månaden gjorde Apple något som konsumenter länge önskat sig – det gjorde iPad till en riktig bärbar dator. Du förstår, företaget tillkännagav en helt ny iPad Pro och tillhörande Apple Magic Keyboard. Med operativsystemet iPadOS 13.4 får Apples surfplatta äntligen ordentligt stöd för styrplattan, och skulle inte veta det, nämnda tangentbord har en integrerad styrplatta. Så, ja, iPad fungerar nu som en riktig bärbar dator.

Det var tyvärr ett problem som inte var som Apple. Oavsett anledning började företaget sälja den nya iPad Pro innan Magic Keyboard med styrplattan var klar. Och så har konsumenterna inte kunnat testa den här nya bärbara upplevelsen ordentligt, utan förlitar sig på Bluetooth-möss och styrplattor för att testa det. Tja, jag är glad att säga, från och med idag kan du äntligen köpa Apple Magic Keyboard!

Tyvärr, eftersom vi är mitt i en pandemi, kan du inte gå ner till din lokala Apple Store eller Best Buy idag för att hämta den. Istället måste du köpa den online och vänta på att Apple levererar den nästa vecka. Ja, väntar suger, men det är åtminstone inte så länge.

Innan du blir för upphetsad, låt oss inte glömma att det här tangentbordet är mycket dyr. Det kan fås här från $ 299, och det är bara priset på tangentbordet! Fan, du kan få en bra Chromebook för det priset! IPad Pro själv börjar på $ 799, vilket gör det till en ganska kostsam affär.

Tro det eller ej, den nya iPad Pro och Magic Keyboard tillsammans har ett högre startpris än den nya MacBook Air. Medan det nya magiska tangentbordet för iPad Pro är revolutionerande, och iPadOS en dag kan ersätta macOS, skulle de flesta bättre betjänas av MacBook Air 2020.

0 Shares