Du kan ladda ner Windows 10 20H2-uppdateringen just nu

0 Shares

Windows 10 bärbar dator
Microsoft kommer att släppa Windows 10 20H2-uppdateringen senare i år, men om du är ivrig att prova det just nu kan du.

Du behöver inte vänta på att Windows 10 20H2 Update ska bli officiellt lanserat, du behöver bara gå med i Windows Insider-programmet. Microsoft har gjort 20H2-uppdateringen tillgänglig för kommersiell pre-release-validering, och alla som inte kör Windows 10 Home kan testa det.

Se även:

Medan Windows 10 20H2 Update inte är en större uppgradering finns det fortfarande några fina nya funktioner i den inklusive en uppdaterad Start-meny och en ny Alt + Tab-upplevelse. Om du redan har Windows 10 version 2004 installerat har du faktiskt redan de nya funktionerna från 20H2 på din dator, men de är inaktiverade. Som tidigare gjort använder Microsoft 20H2-uppdateringen som ett “aktiveringspaket” för att aktivera dessa funktioner.

Du kanske mycket väl undrar vad som menas med termen “kommersiell pre-release validering”. Detta är ett program som Microsoft använder för att ge kommersiella kunder en chans att börja utforska och verifiera funktioner innan de släpps för allmän tillgänglighet. Företaget förklarar:

Vi betraktar en enhet som en kommersiell enhet om den inte kör hemutgåvan av Windows 10, hanteras av en IT-administratör (antingen via Microsoft Endpoint Manager eller ett MDM-verktyg från tredje part), eller om enheten har en volymlicens nyckel, ett CommercialID eller är kopplat till en domän.

Microsoft säger att du kan testa en virtuell maskin med förhandsversionen med Windows 10 Preview på Azure Marketplace eller så kan du ladda ner Windows 10 version 20H2 ISO.

Bildkredit: Wachiwit / Shutterstock

0 Shares