Du kan nu förbeställa den tunnaste telefonen i världen för £ 300

0 Shares

Tunn. TUNN. THIIIIIIIIIN.

Oppo R5 är tunn. Allvarligt, det mäter in på löjliga 4,85 mm, vilket gränsar till atomsplittande territorium när det gäller smartphones.

Det är faktiskt så tunt att det faktiskt inte finns tillräckligt med utrymme för ett hörlursuttag – du behöver Bluetooth-hörlurar för att lyssna på musik lagrad på den.

När vi först höll den vid lanseringen i Singapore var vi övertygade om att häxverk var inblandat. Efter att ha granskat det fullständigt kan vi dock bekräfta att ja, det fungerar faktiskt, och det är inte bara ett vilseledande ihåligt skal.

Vår recension drog slutsatsen att R5 inte är den smidigaste eller mest kraftfulla telefonen du kan få i sin prisnivå. Dess batterilivslängd befanns också saknas, men det laddas åtminstone snabbt, tack vare Oppos smarta accelererade laddningsteknik.

Men inget av det spelar någon roll om du är helvete böjd om att gå runt med en bit teknik som får dina kompisar att passera det och förundras över midjestorleken.

Om du vill ha världens tunnaste telefon och inte har något emot att skicka ut £ 300 för den, gå vidare till Amazon där du kan förbeställa den före den 20 februari i Storbritannien.

LÄS MER: Granskning av Oppo R5

0 Shares