Du kan nu köpa filmbiljetter med Google Assistant i Chrome

0 Shares

Medan jag är ett stort fan av att titta på filmer, avskyr jag absolut att göra det på bio i dag. Om jag bestämmer mig för att ägna min värdefulla tid åt att titta på en film kräver jag absolut tystnad och inga distraktioner så att jag kan uppleva ordentlig nedsänkning. Numera respekterar människor inte filmupplevelsen – de är på sina smartphones, pratar och äter illaluktande mat. Människor är äckliga och det kan vara en absolut mardröm. Det värsta av allt är att det är en mycket dyr affär – jag känner mig som en sucker som spenderar en förmögenhet bara för att vara eländig i teatern.

Men OK, vissa människor älskar fortfarande att gå på biografen. Om det är du har jag ganska coola nyheter. Från och med idag kan du nu köpa filmbiljetter med Google Assistant i Chrome. Det är onekligen coolt, men tyvärr är det bara Android för tillfället. Apple iPhone-användare kan inte gå med i den här festen.

“Med vår Duplex-teknik kan Google Assistant redan boka dina restaurangbokningar via telefon. Nu utökar vi den tekniken till att slutföra uppgifter online, som att köpa filmbiljetter. På Android-telefoner kan assistenten nu hjälpa dig att köpa filmbiljetter på när du funderar på semesteraktiviteter för familjen, fråga assistenten något som, “Hej Google, visningstider för [movie] i Phoenix i helgen. ‘ Eller så kan du söka efter filmtider från Google-appen på Android, säger Dana Ritter, produktchef på Google.

Ritter förklarar vidare: “Efter att ha valt en teater och tid som passar bäst för dig, har du möjlighet att” köpa biljetter “med assistenten från mer än 70 biografer och biljettservice, såsom Fandango, MovieTickets.com, AMC, eller MJR-teatrar i USA eller ODEON i Storbritannien. Därifrån öppnas assistenten i Chrome för att vägleda dig genom att köpa din biljett. Tack vare Duplex på webbtekniken kan assistenten navigera på webbplatsen och mata in din information , som betalningsinformation som sparats i Chrome. “

Är du ett stort fan av att gå på bio? Räknar du med att använda Google Assistant i Chrome för att köpa dina biljetter? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

Bildkredit: Dean Drobot / Shutterstock

0 Shares