Du kan redan spara $ 50 på Microsoft Surface Go

0 Shares

Microsoft Surface Go är en mycket polariserande enhet. Vissa människor dreglar av tanken på en prisvärd Surface-dator, medan andra hävdar att den är sämre än iPad. Även om båda lägren har giltiga poäng tror jag att valet alltid är bra för konsumenterna. Med andra ord är det positivt att ha Surface Go som ett annat alternativ när du handlar för en surfplatta eller bärbar dator. Uppriktigt sagt är jag också fascinerad av det.

Surface Go kommer inte i butiker förrän den 2 augusti, även om du kan förbeställa det direkt nu. Du kan frestas att beställa den från Microsoft Store, men jag måste uppmana dig att inte göra det. Varför? En annan återförsäljare erbjuder redan en ganska betydande rabatt!

Du förstår, Best Buy erbjuder ett presentkort på $ 50 när du köper Microsoft Surface Go. Detta inkluderar både basmodellen $ 399 och den överlägsna $ 549-varianten. Det coola är att du sedan kan använda presentkortet för att köpa ett Type Cover-tangentbordsväska! Dessa tangentbord börjar på $ 99, så du kan i princip få hälften av.

Det går inte att säga hur länge presentkortet kommer att pågå, så du bör agera snabbt. Du kan förbeställa $ 399-modellen här och $ 549-varianten här. Om du inte är säker på vilken du ska få, välj den senare. Med de extra $ 150 får du dubbelt RAM och lagring – en värdig uppgradering.

0 Shares