EaseUS Data Recovery Wizard för Mac är den första och enda Mac-dataåterställningsappen som är kompatibel med T2-chips

0 Shares

EaseUS Data Recovery Wizard för Mac

T2-chipet som ingår i nyare Mac-datorer hjälper till att öka säkerheten på ett antal sätt. Förutom att hindra osignad programvara från att starta, säkrar chipet också hela startprocessen och hanterar enhetskryptering.

Men T2-chip kan också orsaka huvudvärk för ägare av sådana maskiner. Säkerheten inbyggd i chipet tvingar användare att utföra vissa systemreparationer – som Touch ID-sensorn – med Apple snarare än en tredje part. Det kan också orsaka stora problem när det gäller dataåterställning; det vill säga om du inte använder EaseUS Data Recovery Wizard för Mac.

Om du har en MacBook Air (2018 eller senare), en MacBook Pro (2018 eller senare), en Mac mini (2018 eller senare), Mac Pro (2019 eller senare) eller en iMac Pro, har du ett T2-chip som säkrar ditt system . Detta anpassade kisel binder i huvudsak din SSD till din Mac och om ditt system skulle drabbas av en allvarlig funktionsstörning är det i de flesta fall långt ifrån enkelt att få bort data från den hårddisken.

Det finns verktyg som kan användas för att komma runt de säkerhetsåtgärder som Apple har infört, men dessa är ofta besvärliga och besvärliga. EaseUS Data Recovery Wizard för Mac kan fungera utan att inaktivera SIP-funktionen (System Integrity Protection) som står i vägen för att så många återställningsverktyg fungerar korrekt.

Stöd för skanning och dataåterställning från T2-säkrade enheter är en ny funktion i version 12.0.5 av EaseUS Data Recovery Wizard för Mac. Den fullständiga ändringsloggen för den här versionen av programvaran är:

Stöder direkt skanning och återställning från T2-säkrade Mac-enheter Tillåter skanning och återställning utan att stänga av SIP Förbättrad återställning i APFS, HFS +, HFS X, FAT16, FAT32, exFAT och NTFS-fil kan återställas snabbare än i tidigare versioner

Det finns en gratis testversion av EaseUS Data Recovery Wizard för Mac tillgänglig här, och appen finns att köpa här. Det finns tre olika licensalternativ att välja mellan: $ 89,95 per månad, $ 119,95 per år eller en livstid på uppgraderingar för $ 169,95.

0 Shares