Edifier presenterar nya hörlurar på CES 2020

0 Shares

Edifier presenterade ett antal nya produkter på CES i år och här är en snabb genomgång av vad de släppte. Vi besökte faktiskt deras monter medan vi var på CES, hade en bra chatt om dessa och lyckades också fånga ett par TWS NB: er, så håll ögonen öppna för den granskningen.

“Det finns ett ständigt växande behov av premium ljudenheter, och vi ville kunna tillhandahålla dessa till en överkomlig kostnad utan att kompromissa med ljudkvaliteten” sa Stanley Wen, Edifier CTO. ”Vi ger våra användare en oöverträffad ljudupplevelse i ett mer bekvämt och resevänligt paket för allas behov av spel, musik och video. Nu kan bra ljud vara med dig vart du än går. ”

Edifier tillkännagav tillägget av de fyra nya produkterna, TWS NB, TWS6, GM6 och G7, till sin ständigt växande sortiment av ljud- och speltillbehör. TWS NB är baserad på analog brusreducerande teknik, som har en extremt hög standard för akustiska komponenter och ger över-ear-brusreducerande hörlursteknologi till ett mini-trådlöst hörlurspaket. Komplett med Bluetooth 5.0 och en miljöövervakningsfunktion som kan aktiveras med ett enda tryck för att göra dig medveten om din omgivning.

TWS NB_5

På papper erbjuder TWS NB användare 5 timmars uppspelning med ANC eller 11 timmar utan, plus bärväskan ger ytterligare 10 eller 22 timmars uppspelning. TWS NB använder också blixtsnabb laddning, vilket gör att din enhet kan laddas helt på en timme.

TWS6 är designad för ljudälskare som behöver ett slitstarkt, ultralätt och kompakt öronpropp som erbjuder oklanderlig ljudkvalitet. Designen av TWS6 är en symbol för liten men mäktig. I kombination med en elektroakustisk struktur skapar hörlurarna en ljudupplevelse av hög kvalitet samtidigt som de bibehåller en tunn och resevänlig storlek. Ordna valfri väska, ficka eller resefack med hörlursens laddningsfodral för trådlöst och kreditkortsstorlek.

GM6 erbjuder upp till tio timmars uppspelningstid i kombination med Qualcomm AptX-teknik med låg latens, nivå efter nivå kan slutföras utan några eftersläpningar eller låga batterinivåer för spelare. Med mobilspel som högst uppe i tankarna gjordes otaliga försök och tester för att säkerställa att de verkligt trådlösa öronsnäckorna skulle tillgodose spelarens specifika behov. GM6 inkluderar ENC (miljöbrusreducering), dubbla mikrofoner och tre olika ljudprofiler.

G7_5

G7 lyfter din PC och konsolspel delvis på grund av headsetets avancerade akustiska anpassningsfunktion. När du spelar förstapersonsskjutspel eller onlinestridsspel online, kommer headsetets smarta teknik att identifiera och justera ljudnivåerna för att få fram viktiga ljudprofiler som behövs just nu, vilket ger användaren en konkurrensfördel i spelet helt enkelt genom förbättrade ljudkoder.

Komfort är avgörande när det gäller utökat spel, särskilt för professionella spelare. G7 är gjord med en iskänslig gel öronskydd för att reglera värmen, vilket säkerställer jämna temperaturer under utökade spelsessioner. Vidare vet du att lagkamrater tydligt kommer att höra varje ord med headsetets ENC-teknik i sin infällbara mikrofon. När du är klar kan headsetet lätt undanstoppas när det inte används gör speluppsättningar organiserade och alltid redo för nästa spel.

0 Shares