Element Thorium 300 Gaming Keyboard Review

0 Shares

Det är väldigt uppfriskande att ta emot en okänd spelutrustning och gilla det. Marknaden verkar vara hörn av de stora pojkarna Razer, Steelseries och Logitech för att nämna några. Element Thorium 300 Gaming Keyboard är ett utmärkt tillskott till marknadens perifera budget.

Element Thorium 300 Gaming Keyboard är fantastiskt för dig som startar spelare som vill komma in i mer konkurrenskraftigt spel. Funktionerna liknar de dyrare speltangentborden på marknaden. Den solida designen känns bekväm under dina händer.

Den har fullbelysta knappar så att missade knapptryckningar sällan händer eftersom allt syns från en snabb blick nedåt. Med programvarudrivrutinen kan du också ställa in dina egna makron så att samma knappklick kan ha flera åtgärder. Du kan till och med ställa in profiler så när du startar ett spel känner tangentbordsdrivrutinen automatiskt igen spelet och ställer in tangentbordet till en viss profil vilket sparar mycket tid på att konfigurera om dina knappar.

Det finns fem tangenter, ‘G1 – G5’ längst till vänster på tangentbordet som kan ställas in för extra funktion i ett spel som är en fin touch. Den dedikerade “E” -tangenten ovanför de fem “G” -tangenterna är en dedikerad profilomkopplarknapp för att spara dig att hoppa tillbaka i tangentbordsdrivrutinen.

Element Thorium 300 Gaming Keyboard är en fantastisk produkt till priset. Element Gaming-kringutrustning är ett utmärkt alternativ till några av de dyrare “pro” -alternativen där ute. Du kan få din egen raka form eBuyer.com

0 Shares