[email protected] koden går öppen källkod

0 Shares

IBM-logotyp

IBM CIO Fletcher Previn tillkännagav IBM CIO Fletcher Previn under sitt huvudtal i dag vid Jamf User Nation Conference i Minneapolis att IBM kommer att öppna källkod [email protected] koda.

Designad för att effektivisera integrationen av företagsägda eller BYOD Apple Mac-enheter och applikationer i företaget samtidigt som den ger en personlig upplevelse, [email protected] har sett antalet IBM-användare som använder Macs öka från 30 000 2015 till 134 000 2018.

Programmet har lett med design och placerat användaren först, vilket återspeglar IBM: s tro att IT är en drivkraft för kulturförändringar och leder till engagerade anställda. Lärdomarna från de framgångsrika [email protected] programmet har tillämpats på [email protected] program, och IBM distribuerar Windows 10 med många av samma designpunkter.

Baserat på sin interna framgång har IBM kommersialiserat båda dessa program och hjälper nu kunder att distribuera Mac- och PC-system på samma sätt. Att göra koden öppen källkod innebär att fler företag kan dra nytta av och förbättra sina användares upplevelse med Mac-system och Jamf-hantering av mobila enheter.

“IBM har en lång historia av att visa vårt engagemang för öppen källkod, driven av tron ​​att ledarskap inom öppen källkod är ett differentierande värde för kunder”, säger Previn. “De [email protected] registreringsapp är kulmen på tre års IBMs investering i teknik för att leverera branschledande [email protected] program. Appen gör installationen av macOS med Jamf Pro mer intuitiv för användarna och gör det lättare för IT-avdelningar att svara på anställdas önskan att stödja valet. “

Du kan läsa mer om [email protected] på företagets webbplats.

Fotokredit: majestätisk b / Shutterstock

0 Shares