En glimt av nästa mini-smarttelefonkung: Sony Xperia Z3 Compact blir skjuten i naturen

0 Shares

Skotten visar en enhet som inte skiljer sig från den befintliga Z1 Compact, även om dess kurvigare kanter och rundare portflikar förråder dess sanna identitet.

Den nuvarande Z1 Compact är den obestridda minismartphone-kungen tack vare Sonys kompromisslösa tillvägagångssätt, som såg att den anlände med ojämn fyrkärnig Snapdragon 800-inre, 2 GB RAM och en 20,7 MP-kamera.

Allt detta är proppfullt bakom en 720p 4.3in skärm, som småhänta gadgeteers kan använda utan rädsla för att förlora sitt grepp och krossa den på oförlåtlig betong.

Det ryktas att Z3 Compact ska landa med ännu mer imponerande specifikationer, som inkluderar en större 4.6-tums full HD-skärm, fyrkärnig Snapdragon 801-inners, 3 GB RAM och samma 20,7 MP-kamera.

Vi kunde mycket väl se att Sony tillkännagav Z3 Compact (hoppade helt över Z2-monikern) på IFA i september, tillsammans med flaggskeppet Sony Xperia Z3.

Det är all information vi har för tillfället, men vi tar med dig alla nyheter från showgolvet i Berlin nästa månad, så håll dig uppdaterad.

LÄS MER: Sony Xperia Z1 Compact recension

[Baidu via Tech Radar]

0 Shares