Eve Flare är en Apple HomeKit-aktiverad bärbar LED-lampa med färgbyte

0 Shares

Att ha ett “smartt hem” är raseri idag, med människor som installerar Wi-Fi-kameror, lås och säkerhetssystem. För att inte tala om, röstassistentmaskinvara från företag som Amazon, Google och Apple låter dig interagera med de ovannämnda smarta enheterna. Det är dock förståeligt att vissa människor är försiktiga med att installera sådana saker på grund av integritetsproblem och hacking. Dessa människor borde inte känna sig dåliga med att vara försiktiga – det är absolut inget fel med att vara tveksam att låta stora företag komma in i ditt hem.

Med allt detta sagt, även om du inte litar på att ha kameror eller mikrofoner i ditt hem, är smart belysning ett mindre riskabelt alternativ som du fortfarande bör överväga. Det är väldigt bekvämt att tända en lampa, till exempel med din smartphone. Idag lanserar ett företag som heter Eve Systems en riktigt cool sådan lampa. Kallas “Eve Flare” och är kompatibel med Apple HomeKit och har möjligheten att ändra ljusfärgen med din iPhone, iPad eller Apple Watch. Du kan till och med ladda lampan trådlöst.

LÄS OCH: Apple säljer iPhone SE igen, och du bör helt överväga att köpa den

“Lampan erbjuder 6 timmars oupplöst belysning, trådlös laddning och IP65-vattenmotstånd. Eve-appen gör det enkelt att utforska färdiga nyanser eller finjustera anpassade färger. Utnyttja kraften från Apple HomeKit och en direkt Bluetooth-anslutning till iPhone eller iPad garanterar Eve Flare en extremt enkel installation som eliminerar behovet av en bro, säger Eve Systems.

LÄS OCH: Rachio 3 Smart Sprinkler Controller får Apple HomeKit-stöd

Ina Hirsch, marknadsdirektör, förklarar: “Varhelst du behöver en ljusstråle är det enkelt med Eve Flare. Hitta en plats, öppna Eve-appen, välj den perfekta nyansen och njut av timmar och timmar med lugnande ljus. Som med alla Eve produkter, det behövs ingen bro så Eve Flare är byggd för att gå från ditt sovrum till din balkong till din trädgård och bortom. “

Eve Systems delar följande funktioner och fördelar.

Uppfriskar alla utrymmen med vackra ljusstämningar Styr din atmosfär via din iPhone, iPad, Apple Watch och Siri Ställ in den perfekta utomhusatmosfären tack vare IP65-vattentålighet. Njut av 6 timmars belysning och ladda trådlöst. Transportera enkelt med hjälp av handtag HomeKit -aktiverad för oöverträffad användarvänlighet och avancerad säkerhet Direktanslutning med Bluetooth-lågenergiteknik – ingen brygga krävs

Eve Flare kan fås för $ 99,99. Den är tillgänglig från Amazon omedelbart [amazon_textlink asin=’B07N6V2N2H’ text=”here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’2b67dcdf-2dc9-4c9e-a776-1706ff4a3e67′].

0 Shares