Evidson Supreme Audio X55 Review: Bra ljudkvalitet men lite föråldrad

0 Shares

Den nya Evidson Supreme Audio X55 lanserades nyligen i Indien till ett rimligt pris på Rs. 549. De öronsnäckor som finns i svart färg levereras med en inbyggd fjärrkontroll som används för att svara på telefonsamtal och spela musik. Produkten kan beställas från Amazon och Flipkart. Det är också lättillgängligt i offlinebutiker.

Lådans innehåll

Hörlurar med mikrofon Två par skumluftspetsar

Även om den här hörlurarna erbjuder ett balanserat ljud till ett rimligt prisintervall var jag inte riktigt nöjd med dess passform. Till skillnad från sin föregångare som passade perfekt, saknar den nyligen lanserade hörlurarna både stil och passform.

Evidson X55 (1)

Design

Evidson Supreme Audio X55 har en 1,2 m lång gummikabel som passar perfekt för små öron. Kabelkvaliteten är verkligen bra och trasslar inte som tidigare produkter. Kabeln trassar sällan in och i slutet av den är det en L-formad guldpläterad 3,5 mm hörlursuttag. Hörlurarna är gjorda av plast av genomsnittlig kvalitet, men det finns inget i designen som kan locka kunder att köpa den.

Prestanda

Öronproppen har en känslighet på 115 dB vid 1 mW och använder neodymdrivrutiner. Frekvenssvaret sträcker sig från 20 till 20 000 Hz och har en nominell impedans på 32 ohm. Jag testade den här öronsnäckan på ett antal enheter, och ljudkvaliteten var förvånansvärt bra.

Den har en balanserad ljudsignatur där mitt och höga är ganska tydliga. Trots att musiken och neutraliteten är vacker, har den inte ljudisolering, vilket inte förväntas från en hörlur i detta prisklass.

Evidson Audio Sport W6 (1)

Även för alla basälskare är detta inte en föredragen hörlurar eftersom basen och subbas inte är så tydliga i öronsnäckorna.

Fördelar

Bra ljudkvalitet Rimlig prissättning Två par öronspetsar av skum

Nackdelar

Inte avsedd för alla öron av låg bas

Dom

Evidson Supreme Audio X55 är säkert en trevlig produkt men uppfyllde inte mina förväntningar. Inte bara är hörlurarna inte avsedda för alla örontyper utan det finns också låg bas och ingen brusreducering. Men vi kan inte riktigt klaga på ljudkvaliteten. Det finns så många bättre produkter med en liten skillnad i pris som du kan ta.

Men för alla människor som fortfarande är nostalgiska om öronsnäckor, skulle jag rekommendera dem att välja den här produkten. Visst att den inte har en bra baskvalitet, men ljudkvaliteten är trevlig. Som jag har sagt det tidigare, vad mer kan du förvänta dig vid denna prisklass?

0 Shares