Exklusivt: ‘Pixel 4a’ är Googles nya mid-ranger w / 5,8-tums skärm, SD 730

0 Shares

Nu är du väl medveten om att Google lanserar sin senaste mellanklassmartphone, Pixel 4a, under de kommande månaderna. Ursprungligen planerad till Google I / O 2020, exakt ett år efter Pixel 3a, sitter den nya telefonen nu i väntan – och som vanligt läcker – innan den gör sin officiella debut. Vi har nu bekräftat alla Pixel 4a-specifikationer med våra källor, och alla detaljer finns nedan …

Först och främst, grunderna: Vi kan bekräfta att Google Pixel 4a (ja, det heter det) är en enda enhet med plast och en skärmstorlek på 5,81 tum. Liksom förra årets Pixel 3a har 4a en OLED FHD + -panel, men dess upplösning kommer in på något bättre 2340 x 1080. Som de olika läckorna fram till denna punkt redan har visat kommer denna skärm att ha en hålslagning för den framåtvända kameran. Det finns inga fina Soli-sensorer eller Face Unlock här.

Du kan förvänta dig att den nya mid-ranger kommer att ha Qualcomm Snapdragon 730 system-on-a-chip med 8 kärnor, varav 6 fungerar på de lägre 1,8 GHz medan två högpresterande kärnor klockar på 2,2 GHz. Det chipets integrerade GPU är naturligtvis Adreno 618. Precis som förra året kommer Pixel 4a att ha Googles eget säkerhetschip Titan M, men som förra året kommer Pixel Neural Core inte att finnas inuti.

Pixel 4a läckage

Närmare titt på Pixel 4a från tidigare läckt hands-on

Vi får veta att alla Pixel 4a-modeller kommer att ha ett 3080 mAh batteri och 6 GB RAM, och medan tidigare läckor har visat en 64 GB-modell, säger våra källor att det definitivt finns en variant med 128 GB kapacitet. Vi får veta att telefonen kommer att ha den vanliga 18w-snabbladdningen via USB-C, men återigen hoppar Google av någon anledning ut på trådlös Qi-laddning för deras mellanklass.

Googles Pixel-telefoner är kanske mest kända för sina kameror, och Pixel 4a kommer sannolikt att följa i den traditionen. Den faktiska kamerahårdvaran är dock inget speciellt: Pixel 4a har en 12,2 megapixel primär kamera med vanlig autofokus och OIS / EIS. Så långt våra källor kan säga är den framåtvända kameran i stort sett identisk med förra årets modell, med en upplösning på 8 megapixel och ett synfält på 84 grader.

Vi får veta att videoinspelningsspecifikationer kommer att vara identiska med Google Pixel 4: 1080p @ 30 FPS, 60 FPS, 120 FPS, 720p @ 240 FPS och 4K @ 30 FPS för den bakre kameran och 1080p @ 30 FPS för fronten.

Många av de mjukvarufunktioner du har förväntat dig av en Pixel finns också här: Det spelas nu, den “nya Google Assistent” som först debuterade på Pixel 4 och Android-uppdateringar i tre år.

pixel 4a billboard läcka pris

Tidigare läckage av Pixel 4a-skyltar, troligen “Barely Blue” -färg

Några sista detaljer som du kanske vill veta: Där är ett 3,5 mm hörlursuttag, Google Pixel 4a fungerar med alla större amerikanska operatörer, och telefonen kommer i minst två färger: bara svart och enligt en källa, Knappt blått. Vi är inte säkra på den mycket läckta vita modellen, men beroende på hur ”knappt” blå den blå modellen är kan vi se att den ersätter den vita modellen i år.

Som tidigare läckt ut via några inbyggda skyltdesigner förväntar vi oss att Pixel 4a kommer att prissättas till 399 $. Det är ännu inte klart när Pixel 4a kommer att tillkännages officiellt, men det kan vara när som helst nästa månad eller två – det skulle ursprungligen tillkännages under Google I / O 2020-grundtonen den 12 maj.

Har du en gammal Pixel att byta in för att uppgradera till den nya Pixel 4a? Var noga med att kolla in vår inbytespartner MyPhones Unlimited för några av de bästa Pixel-handeln.

Mer om Google Pixel 4a:

FTC: Vi använder inkomster för auto-affiliate-länkar. Mer.


:

0 Shares