ExoLens PRO med optik av ZEISS granskning

0 Shares

ExoLens är mer än bara ett objektiv – det är också Edge-adaptern som smälter linsen till iPhone.

Den här senaste utgåvan har lagt till en kortplats för iPhone 7, vilket innebär att tre olika generationer av telefoner täcks: iPhone 6/6 Plus, 6S / 6S Plus och 7. Det finns ingen fantasifull dubbellins för någon med en iPhone 7 Plus, dock.

Oavsett vilken telefon du har måste du dra av ditt skyddshölje innan du monterar ExoLens Edge-adaptern – den passar inte överst. Ett fullständigt ExoLens-fodral är på gång, men det här är lite av en downer för alla med ett fall de inte vill säga adjö till.

Pop-out-formarna som är avsedda för varje telefon är tillräckligt enkla för att komma in och ut ur greppet, men det tar faktiskt en hel del kraft att få saken på din telefon. När du väl har dragit den över telefonens kameralins är den ganska tätt – det finns ingen chans att den av misstag dyker upp.

Den har ett kallskonfäste på toppen, så det finns plats för att lägga till en extern blixt eller ljusruta för att belysa dina snaps. Det finns dock ingen stativtråd på den lilla adaptern, så långa exponeringsknappar är inte möjliga utan allvarliga skakiga resultat.

Zeiss-linsen skruvas över telefonens lins med en fin skruvgänga, vilket kan vara svårt att ställa in – speciellt när du är ute i kylan. När det väl är in, är du redo – det finns ingen app att ladda ner och din app till kamera fungerar normalt. Bara allt är bredare nu.

Se bara till att du vänjer dig vid telefonens topptunga känsla innan du tar ut den – det kan obalansera om du inte har ett starkt grepp. Du vill verkligen inte sluta med en splittrad telefon och linskombination.

0 Shares