Få betalt $ 5 bara för att du har testat Apple Pay!

0 Shares

Apple Pay är fantastiskt. Jag använder den regelbundet varhelst den accepteras. Två butiker där det är särskilt bra är Walgreens och Kohl’s. Dessa två återförsäljare erbjuder lojalitetsbelöningskort som kan länkas till Apple Pay för ökad bekvämlighet. När du betalar med din iPhone matas belöningskortet in automatiskt – du behöver inte dra ett andra kort. Det är en liten sak, men det är verkligen förtjusande.

Idag tillkännager Apple en kampanj som gör det enkelt att använda Apple Pay. Du förstår, iPhone-tillverkaren betalar dig $ 5 bara för att prova det! Affären börjar idag och slutar den 21 december. Naturligtvis finns det en fångst – inte alla butiker är berättigade till kampanjen.

Tyvärr ingår inte de ovannämnda butikerna som jag gillar – Kohl’s och Walgreens -. Det finns många kvalitetshandlare som deltar, till exempel Macy’s, JCPenney, 1-800-Flowers och mer. Du kan se en fullständig lista över kvalificerade butiker här.

Tänk på att Apple inte kommer att betala dig kontant. Istället kommer företaget att ge dig ett $ 5 iTunes-presentkort som du kan lösa in för musik, filmer, appar och spel. Om du ändå skulle shoppa i någon av dessa kvalificerade butiker är det i princip gratispengar.

Är du en Apple Pay-användare? Kommer du att utnyttja denna kampanj? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares