Få “Cybersecurity: The Beginner’s Guide” (23,99 USD) gratis under en begränsad tid

0 Shares

Det är ingen hemlighet att det finns en enorm talangklyfta inom cybersäkerhetsindustrin. Alla pratar om det inklusive den prestigefyllda Forbes Magazine, Tech Republic, CSO Online, DarkReading och SC Magazine, bland många andra. Dessutom är Fortune-vd som Satya Nadella, McAfee-vd Chris Young, Ciscos CIO Colin Seward tillsammans med organisationer som ISSA, forskningsföretag som Gartner också ljusa på det då och då.

Cybersecurity: Nybörjarguiden sammanställer all möjlig information om cybersäkerhet, till exempel varför du ska välja det, behovet av det, och hur kan du vara en del av det och fylla cybersäkerhetstalangen i bit för bit.

Från och med den väsentliga förståelsen för säkerhet och dess behov går boken över till säkerhetsdomänförändringar och hur artificiell intelligens och maskininlärning hjälper till att säkra system. Senare går det igenom alla färdigheter och verktyg som alla som vill arbeta som säkerhetspersonal behöver vara medvetna om. Sedan kommer den här boken att lära läsarna hur man tänker som en angripare och utforskar några avancerade säkerhetsmetoder. Slutligen kommer det att dyka djupt in i hur man bygger praktiklaboratorier, utforska verkliga användningsfall och bekanta sig med olika cybersäkerhetscertifieringar.

I slutet av denna bok kommer läsarna att känna till säkerhetsdomänen och kunna göra rätt val inom cybersäkerhetsområdet.

Cybersecurity: Nybörjarguiden från Packt säljs vanligtvis för 23,99 dollar, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange önskad information och klicka på knappen Ladda ner.

Erbjudandet löper ut den 19 januari, så agera snabbt.

0 Shares