Få den nya Windows 10 Start-menyn – och andra Insider-funktioner – utan att vara en Insider

0 Shares

Att vara Windows Insider medför naturligtvis vissa risker. Du kan installera en byggnad som inte spelar bra på din dator, vilket resulterar i att funktioner går sönder, eller värre. Plussidan är att du får prova coola nya funktioner innan någon annan.

Nyligen introducerade Microsoft en uppdaterad Start-meny med temamedvetna brickor och en förbättrad Alt-Tab-upplevelse som visar alla öppna flikar från Microsoft Edge. Även om du officiellt behöver vara en Insider för att njuta av dessa, finns det en smutsig lösning som gör att du kan få dem utan att behöva gå med i programmet.

SE ÄVEN: Grattis på 5-årsdagen, Windows 10! Varför är du inte (mycket) bättre?

Eftersom Microsoft inte har rullat ut funktionerna till icke-insiders kan det tillföra problem om du lägger till dem, även om du löper liknande risker att installera någon Microsoft-uppdatering idag.

Processen för att aktivera den nya menyn är ganska enkel, men du måste köra Windows 10 maj 2020-uppdateringen (2004).

Typ Winver i Windows-sökrutan och tryck på Enter för att kontrollera vilken version av operativsystemet du kör. Om det kommer tillbaka med 2004 är du bra att fortsätta. Följ dessa steg:

    Typ Windows uppdatering i sökrutan och tryck på enter. Klick Sök efter uppdateringar

    När detta är klart, välj Valfria uppdateringar och installera Build 19041.423 (KB4568831). Starta om och vänta medan installationen är klar. Öppna Anteckningar och klistra in följande:

Windows Registerredigerare version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlFeatureManagementOverrides2093230218]

“EnabledState” = dword: 00000002

“EnabledStateOptions” = dword: 00000000

Spara Notepad-filen som 20H2.reg och dubbelklicka på den för att tillämpa registerändringarna. Starta om ditt system och du bör ha den nya menyn.

Om detta inte fungerar av någon anledning, kontrollera att du har installerat uppdateringen Build 19041.423. Typ Winver i sökrutan och du bör se den nya versionen listad i stället för 2004.

Kör registerposten igen och starta om igen. Det borde fungera den här gången.

via Ghacks

Fotokredit: Vladimir Gjorgiev / Shutterstock

0 Shares