Få ‘Learn Microsoft Office 2019’ (värde 17,99 USD) GRATIS under en begränsad tid

0 Shares

Lär dig Microsoft Office 2019 ger en omfattande introduktion till de senaste versionerna av Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Access och Outlook. Med hjälp av illustrerade förklaringar tar den här Microsoft Office-boken dig genom de uppdaterade Office 2019-applikationerna och guidar dig genom att implementera dem med praktiska exempel.

Du börjar med att utforska Word 2019-gränssnittet och skapa professionella Word-dokument med hjälp av element som citat och försättsblad, spåra ändringar och utföra sammanslagning av e-post. Du lär dig sedan hur du skapar imponerande PowerPoint-presentationer och går vidare till att utföra beräkningar och ställa in arbetsböcker i Excel 2019, tillsammans med att upptäcka dess dataanalysfunktioner.

Senare kapitel kommer att fokusera på Access 2019 och hjälpa dig i allt från att organisera en databas till att konstruera avancerade frågor. Då kommer du igång med Outlook och beskriver hur du skapar och hanterar uppgifter samt hur du enkelt hanterar din e-post och kontakter. Slutligen hittar du lösningar på vanligt förekommande problem och bästa praxis för att effektivisera olika arbetsplatsuppgifter.

I slutet av den här boken har du lärt dig det viktigaste med Office-affärsappar och vara redo att arbeta med dem för att öka din produktivitet.

Lär dig Microsoft Office 2019 från Packt säljs vanligtvis för 17,99 USD, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange önskad information och klicka på knappen Ladda ner.

Erbjudandet löper ut den 28 oktober, så agera snabbt.

0 Shares