Få ‘LinkedIn For Dummies, 5th Edition’ (24,99 USD) gratis under en begränsad tid

0 Shares

LinkedIn är det främsta sociala nätverket för yrkesverksamma som vill upptäcka nya möjligheter, förbättra personlig branding, kontakta andra yrkesverksamma och göra karriärutveckling. Med LinkedIn för dummieshar du steg-för-steg-instruktioner om hur du kan utnyttja de senaste verktygen och funktionerna för att göra allt detta och mer.

Den här boken kommer att lära dig hur du skapar en attraktiv profil som arbetsgivare kommer att märka, samt sätt att utöka ditt nätverk genom att skapa kontakter runt om i världen. Du lär dig också hur du bäst navigerar i det nya användargränssnittet, skriver rekommendationer, tar en kurs med LinkedIn Learning och genomför din jobbsökning.

LinkedIn för dummies kommer hjälpa dig:

Skapa en tilltalande, detaljerad profil Upprätta din trovärdighet och ditt personliga varumärke Anslut till arbetsgivare och hitta jobb Begär och skriv rekommendationer

LinkedIn för dummies säljs vanligtvis för 24,99 dollar, men BetaNews-läsare kan få det helt gratis under en begränsad tid.

Allt du behöver göra för att få din kopia gratis är att gå hit, ange nödvändig information och klicka på knappen Ladda ner nu.

Erbjudandet löper ut den 19 december, så agera snabbt.

0 Shares